TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Туркиш ерлајнс“ од следната година ќе лета до и од Охрид

Вечер Прес - 07.12.2023

ДИРЕКТОРОТ НА ТАВ МАКЕДОНИЈА НАЈАВУВА Турската национална авиокомапнија „Туркиш ерлајнс“ од следната година ќе лета до и од Охрид. Според директорот на ТАВ Македонија, Неџат Курт, најголем дел од странските туристи во Охрид биле Турци и оваа линија ...

„Туркиш ерлајнс“ ќе лета до и од Охрид?

Република - 06.12.2023

Еден од најголемите европски авио превозници „Туркиш ерлајнс“ e можно од следната година да лета до и од Охрид Ова ќе придонесе за зголемување на турските туристи во Охрид кои се едни од најбројните.

Turkish Airlines од следната година ќе лета до и од Охрид

Иновативност - 08.12.2023

ден од најголемите европски авио превозници Turkish Airlines од следната година ќе лета до и од Охрид, најави директорот на ТАВ Македонија Неџат Курт. Тој објасни дека најголем дел од странските туристи во Охрид биле Турци и оти оваа линија ќе ...