TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тројца Кубанци приведени поради нелегален премин на границата меѓу Македонија и Грција

Алсат-М - 03.12.2019

Тројца државјани на Куба се приведени поради незаконско минување на границата меѓу Македонија и Грција. Како што се наведува во полицискиот билтен: На 02.12.2019 во 10.40 часот во близина на река Негорчанка, на граничната линија помеѓу Р.

Тројца Кубанци приведени поради незаконско минување на границата

Локално - 03.12.2019

Тројца кубански државјани вчера биле лишени од слобода во близина на река Негорчанка, на граничната линија со Грција, поради незаконско преминување на државната граница. Како што соопшти МВР, тројцата Кубанци, Ј.О.Ф.С.(29), С.Ф.Ј.(32) и Ј.А.Х.С.

Приведен тројца мигранти од Куба

24Инфо - 03.12.2019

На 02.12.2019 во 10.40 часот во близина на река Негорчанка, на граничната линија помеѓу Р. Грција и Р.С. Македонија биле лишени од слобода Ј.О.Ф.С.(29), С.Ф.Ј.(32) и Ј.А.Х.С.(32), сите од Куба, поради незаконско преминување на граничната линија.

Тројца Кубанци незаконски ја минале границата, па ги привеле

+инфо - 03.12.2019

Тројца кубански државјани вчера биле лишени од слобода во близина на река Негорчанка, на граничната линија со Грција, поради незаконско преминување на државната граница. Како што соопшти МВР, тројцата Кубанци, Ј.О.Ф.С.(29), С.Ф.Ј.(32) и Ј.А.Х.С.

Тројца Кубанци приведени поради незаконско минување на границата

MakPress - 03.12.2019

Тројца кубански државјани вчера биле лишени од слобода во близина на река Негорчанка, на граничната линија со Грција, поради незаконско преминување на државната граница. Како што соопшти МВР, тројцата Кубанци, Ј.О.Ф.С.(29), С.Ф.Ј.(32) и Ј.А.Х.С.

Тројца Кубанци приведени поради незаконско минување на границата

Press24 - 03.12.2019

Тројца кубански државјани вчера биле лишени од слобода во близина на река Негорчанка, на граничната линија со Грција, поради незаконско преминување на државната граница. Како што соопшти МВР, тројцата Кубанци, Ј.О.Ф.С.(29), С.Ф.Ј.(32) и Ј.А.Х.С.

Тројца Кубанци приведени поради незаконско минување на границата

А1 On - 03.12.2019

Тројца кубански државјани вчера биле лишени од слобода во близина на река Негорчанка, на граничната линија со Грција, поради незаконско преминување на државната граница. Како што соопшти МВР, тројцата Кубанци, Ј.О.Ф.С.(29), С.Ф.Ј.(32) и Ј.А.Х.С.

Тројца Кубанци приведени поради незаконско минување на границата

Опсервер - 03.12.2019

Тројца кубански државјани вчера биле лишени од слобода во близина на река Негорчанка, на граничната линија со Грција, поради незаконско преминување на државната граница. Како што соопшти МВР, тројцата Кубанци, Ј.О.Ф.С.(29), С.Ф.Ј.(32) и Ј.А.Х.С.

Тројца Кубанци сакале нелегално да влезат во Македонија

МКД - 03.12.2019

Тројца кубански државјани вчера биле лишени од слобода во близина на река Негорчанка, на граничната линија со Грција, поради незаконско преминување на државната граница. Како што соопшти МВР, тројцата Кубанци, Ј.О.Ф.С.(29), С.Ф.Ј.(32) и Ј.А.Х.С.