TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стив Џобс еднаш откри што ја одликува интелигентната личност! Зборовите на технолошкиот гениј повторно одекнуваат

Вечер Прес - 07.06.2024

Познатиот бизнисмен Стив Џобс, кој беше на чело на компанијата Apple, беше одличен во проценката на интелигенцијата. Џобс еднаш откри знак кој покажува дека некој има висока интелигенција, а неговата изјава повторно стана вирална.

„Пивски тест“: Невообичаено интервју кое Стив Џобс го правел со кандидатите за работа во „Apple“

Точка - 07.06.2024

Стив Џобс еднаш открил знак за кој сметал дека покажува кога некој има виоко ниво на интелигенција. Тоа се случило за време на еден од неговите говори, на Академијата за достигнувања во јуни 1982 година.

Вистинската причина зошто Стив Џобс купувал идентично „порше“ на секои 6 месеци

Факултети - 07.06.2024

Стив Џобс ги обожавал спортските автомобили, иако никогаш не се фалел дека знае многу за нив. Со текот на годините ги купувал најдобрите автомобили. Легендата вели дека Стив Џобс купувал ново „порше“, идентично на она што веќе го поседувал, секогаш ...