TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јавен повик на општина Ѓорче Петров за три работни места во областа на социјалата

Макфакс - 11.06.2024

Општина Ѓорче Петров објавува јавен повик за вклучување во програмата општинско-корисна работа. Се повикуваат сите евидентирани невработени лица кои се заинтересирани да се вклучат во програмата општинско – корисна работа, проект „Обезбедување помош ...

Јавен повик на општина Ѓорче Петров за три работни места во областа на социјалата

Опсервер - 11.06.2024

Општина Ѓорче Петров објавува јавен повик за вклучување во програмата општинско-корисна работа. Се повикуваат сите евидентирани невработени лица кои се заинтересирани да се вклучат во програмата општинско – корисна работа, проект „Обезбедување помош ...

Општина Ѓорче Петров објави јавен повик за три работни места во областа на социјалата

Скопје инфо - 11.06.2024

Општина Ѓорче Петров објавува јавен повик за вклучување во програмата општинско-корисна работа. Се повикуваат сите евидентирани невработени лица кои се заинтересирани да се вклучат во програмата општинско – корисна работа, проект „Обезбедување помош ...

Јавен повик на Општина Ѓорче Петров за работни места од областа на социјалата

MakPress - 11.06.2024

Општина Ѓорче Петров објавува јавен повик за вклучување во програмата општинско-корисна работа. Се повикуваат сите евидентирани невработени лица кои се заинтересирани да се вклучат во програмата општинско - корисна работа, проект „Обезбедување помош ...

Јавен повик за невработените: Општина Ѓорче Петров нуди работа на проект со кој ќе помогне на старите лица и на лицата ...

ММС - 11.06.2024

Општина Ѓорче Петров објавува јавен повик за вклучување во програмата општинско-корисна работа. Се повикуваат сите евидентирани невработени лица кои се заинтересирани да се вклучат во програмата општинско – корисна работа, проект „Обезбедување помош ...