TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кумановци за шест месеци поднеле 74 претставки до подрачната канцеларија на Народниот правобранител

24Инфо - 16.08.2022

Кумановци и граѓаните на општините од североисточниот регион поднеле 74 претставки до подрачната канцеларија на Народниот правобранител во првата половина од тековната година, соопштија денеска од подрачната канцеларија.

Кумановци за шест месеци поднеле 74 претставки до подрачната канцеларија на Народниот правобранител

Во Центар - 16.08.2022

Кумановци и граѓаните на општините од североисточниот регион поднеле 74 претставки до подрачната канцеларија на Народниот правобранител во првата половина од тековната година, соопштија денеска од подрачната канцеларија.

Кумановци за шест месеци поднеле 74 претставки до Народниот правобранител

Кумановски м. - 16.08.2022

Кумановци и граѓаните на општините од североисточниот регион поднеле 74 претставки до подрачната канцеларија на Народниот правобранител во првата половина од тековната година, соопштија денеска од подрачната канцеларија.

Кумановци за шест месеци поднеле 74 претставки до подрачната канцеларија на Народниот правобранител

MakPress - 17.08.2022

Кумановци и граѓаните на општините од североисточниот регион поднеле 74 претставки до подрачната канцеларија на Народниот правобранител во првата половина од тековната година, соопштија денеска од подрачната канцеларија.