TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Двајца малолетници краделе пари од цркви во тетовско

ММС - 25.11.2021

СВР Тетово поднесе кривична пријава против двајца малолетници од село Радуша и од Тетово, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „тешка кражба“, информираат од МВР. Во периодот од 11.07.2021 до 25.07.2021, со употреба на физичка ...

Двајца малолетници ограбиле две цркви во тетовско

Локално - 25.11.2021

СВР Тетово поднесе кривична пријава против двајца малолетници од село Радуша и од Тетово, поради сомнение за сторено кривично дело тешка кражба. Како што информираат од МВР, во периодот од 11 до 25 јули годинава, со употреба на физичка сила и ...

Малолетници краделе од цркви, полицијата ги казни

Фокус - 25.11.2021

Кривична пријава е поднесена против двајца малолетници од село Радуша и од Тетово, поради сомнение за сторено кривично дело тешка кражба. „Во периодот од 11 до 25 јули годинава, со употреба на физичка сила и подесен предмет, пријавените влегле во ...

Кривични пријави против малолетници кои ограбиле две цркви

Н.Македонија - 25.11.2021

Тетовската полиција поднесе кривична пријава против двајца малолетници од село Радуша и од Тетово, поради сомнение за сторено кривично дело тешка кражба. Како што информираат од МВР, во периодот од 11 до 25 јули годинава, со употреба на физичка сила ...

СВР Тетово поднесе пријави против двајца малолетници осомничени за ограбување на цркви

Zoom - 25.11.2021

Тетовската полиција поднесе кривична пријава против двајца малолетници од село Радуша и од Тетово, поради сомнение за сторено кривично дело тешка кражба. „Во периодот од 11 до 25 јули годинава, со употреба на физичка сила и подесен предмет, ...

Кривични пријави против малолетници кои ограбиле две цркви

Точка - 25.11.2021

Тетовската полиција поднесе кривична пријава против двајца малолетници од село Радуша и од Тетово, поради сомнение за сторено кривично дело тешка кражба. Како што информираат од МВР, во периодот од 11 до 25 јули годинава, со употреба на физичка сила ...

Малолетници ограбиле црква, нивните родители на службен разговор

Курир - 25.11.2021

СВР Тетово поднесе кривична пријава против двајца малолетници од село Радуша и од Тетово, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „тешка кражба“. Во периодот од 11.07.2021 до 25.07.2021, со употреба на физичка сила и подесен ...

Кривични пријави против малолетници кои ограбиле две цркви

24Инфо - 25.11.2021

Тетовската полиција поднесе кривична пријава против двајца малолетници од село Радуша и од Тетово, поради сомнение за сторено кривично дело тешка кражба. Како што информираат од МВР, во периодот од 11 до 25 јули годинава, со употреба на физичка сила ...

Малолетници украле пари од црквите во Копанце и Туденце

Фактор - 25.11.2021

Малолетници ограбиле цркви во околината на Тетово. Во периодот од 11 до 25 јули годинава, тие со употреба на физичка сила и подесен предмет, влегле во црквата „Свети Никола“ во селото Копанце и „Свети Ѓорѓија Победоносец“ во селото Туденце и одзеле ...

Кривични пријави против малолетници кои ограбиле две цркви

Скопско Ехо - 25.11.2021

Тетовската полиција поднесе кривична пријава против двајца малолетници од село Радуша и од Тетово, поради сомнение за сторено кривично дело тешка кражба. Како што информираат од МВР, во периодот од 11 до 25 јули годинава, со употреба на физичка сила ...

Малолетници ограбиле црква, родителите на службен разговор

Нетпрес - 25.11.2021

СВР Тетово поднесе кривична пријава против двајца малолетници од село Радуша и од Тетово, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „тешка кражба“. Во периодот од 11.07.2021 до 25.07.2021, со употреба на физичка сила и подесен ...

Mалолетници краделе пари од цркви

Скопје1 - 25.11.2021

СВР Тетово поднесе кривична пријава против двајца малолетници од село Радуша и од Тетово, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „тешка кражба“. Во периодот од 11.07.2021 до 25.07.2021, со употреба на физичка сила и подесен ...