TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хрватска политичарка пронајдена мртва

Макфакс - 12.02.2019

Хрватската политичарка Мирјана Јукиќ е пронајдена мртва во нејзиниот стан во Риека, објави хрватскиот весник „Нови лист“. Причините за смртта засега се непознати, а „Дневник. хр“ објави дека на нејзиното тело немало траги на насилство.

Хрватска политичарка пронајдена мртва во нејзиниот стан

А1 On - 12.02.2019

Членката на Градскиот совет на Ријека, Мирјана Јукиќ е пронајдена мртва во нејзиниот стан, објави хрватскиот весник „Нови Лист“, додавајќи дека причините за нејзината смрт се уште се утврдуваат.

Пронајдена мртва хрватска политичарка во станот во Ријека

+инфо - 12.02.2019

„Нови лист“, повикувајќи се на неофицијaлни полициски информации, наведува дека, најверојатно, станува збор за ...

Хрватска политичарка пронајдена мртва во својот стан во Ријека

AKO - 12.02.2019

Мирјана Јукиќ, градска советничка во Собранието на Ријека, од редовите на партијата Жив ѕид, е пронајдена мртва во својот стаан во овој град. Нејзиното неподвижно тело го забележала комшивка преку прозорецот на станот, по што ја известила полицијата.

Хрватска политичарка пронајдена мртва во станот - сосетката од прозор видела дека лежи на под

Press24 - 12.02.2019

Поранешна пратеничка на Живиот ѕид во Ријека, Мријана Јукиќ пронајдена е мртва во својот стан вчера. Околностите на смртта уште не се утврдени и не може со сигурност да се каже што точно се случило.

Хрватска политичарка пронајдена мртва во својот стан

Р.С.Европа - 12.02.2019

Хрватската политичарка од паријата „Жив ѕид“, Мирјана Јукиќ, е пронајдена мртва во нејзиниот стан во Риека, објави хрватскиот весник „Нови лист“. Причините за смртта засега се непознати, а порталот Дневник.хр објави дека на нејзиното тело немало ...

Хрватска политичарка пронајдена мртва во нејзиниот стан

24Инфо - 12.02.2019

Членката на Градскиот совет на Ријека, Мирјана Јукиќ е пронајдена мртва во нејзиниот стан, објави хрватскиот весник „Нови Лист”, додавајќи дека причините за нејзината смрт се уште се утврдуваат.

Хрватска политичарка пронајдена мртва во својот стан во Ријека

Република - 12.02.2019

Мирјана Јукиќ, градска советничка во Собранието на Ријека, од редовите на партијата Жив ѕид, е пронајдена мртва во својот стаан во овој град. Нејзиното неподвижно тело го забележала сосеткатапреку прозорецот на станот, по што ја известила полицијата.

Хрватска политичарка пронајдена мртва во својот стан

Курир - 12.02.2019

Поранешна пратеничка на Жив ѕид во Ријека, Мирјана Јукиќ пронајдена е мртва вчера во својот стан. Околностите на смртта уште не се утврдени и не може со сигурност да се каже што точно се случило.

Хрватска политичарка пронајдена мртва

Точка - 12.02.2019

Хрватската политичарка Мирјана Јукиќ е пронајдена мртва во својот стан во Риека, објави хрватскиот весник „Нови лист“. Причините за смртта засега се непознати, а „Дневник. хр“ објави дека на нејзиното тело немало траги на насилство.

Хрватска политичарка пронајдена мртва во нејзиниот стан

24 Вести - 12.02.2019

Членката на Градскиот совет на Ријека, Мирјана Јукиќ е пронајдена мртва во нејзиниот стан, објави хрватскиот весник „Нови Лист“, додавајќи дека причините за нејзината смрт се уште се утврдуваат.

Во Ријека политичарка пронајдена мртва

Скопје1 - 12.02.2019

Мирјана Јукиќ, градска советничка во Собранието на Ријека, од редовите на партијата Жив ѕид, е пронајдена мртва во својот стан. Безживотното тело на Јукиќ, го забележала сосетката преку прозорецот на станот, по што ја известила полицијата.

Хрватска политичарка пронајдена мртва во својот стан

Сител - 12.02.2019

Поранешна пратеничка на Жив ѕид во Ријека, Мирјана Јукиќ пронајдена е мртва вчера во својот стан. Околностите на смртта уште не се утврдени и не може со сигурност да се каже што точно се случило.

Политичарката Мирјана Јукиќ пронајдена мртва, медиумите откриваат детали

Centar - 13.02.2019

Хрватската политичарка Мирјана Јукиќ е пронајдена мртва во својот стан во Риека, објави хрватскиот весник „Нови лист“. Причините за смртта засега се непознати, а „Дневник. хр“ објави дека на нејзиното тело немало траги на насилство.

Хрватска политичарка пронајдена мртва во нејзиниот стан

1tv - 12.02.2019

Членката на Градскиот совет на Ријека, Мирјана Јукиќ е пронајдена мртва во нејзиниот стан, објави хрватскиот весник „Нови Лист“, додавајќи дека причините за нејзината смрт се уште се утврдуваат.

Хрватска политичарка извршила самоубиство?!

Фокус - 12.02.2019

Членката на Градскиот совет на Ријека, Мирјана Јукиќ е пронајдена мртва во нејзиниот стан, објави хрватскиот весник „Нови Лист“, додавајќи дека причините за нејзината смрт се уште се утврдуваат.

Хрватска политичарка пронајдена мртва во нејзиниот стан

Локално - 12.02.2019

Членката на Градскиот совет на Ријека, Мирјана Јукиќ е пронајдена мртва во нејзиниот стан, објави хрватскиот весник „Нови Лист“, додавајќи дека причините за нејзината смрт се уште се утврдуваат.

Хрватска политичарка пронајдена мртва

Независен - 12.02.2019

Членката на Градскиот совет на Ријека, Мирјана Јукиќ е пронајдена мртва во нејзиниот стан, објави хрватскиот весник „Нови Лист“, додавајќи дека причините за нејзината смрт се уште се утврдуваат.

Политичарката која беше пронајдена мртва најверојатно извршила самоубиство

Курир - 12.02.2019

Членката на Градскиот совет на Ријека, Мирјана Јукиќ е пронајдена мртва во нејзиниот стан, објави хрватскиот весник „Нови Лист“, додавајќи дека причините за нејзината смрт се уште се утврдуваат.

Хрватска политичарка пронајдена мртва во нејзиниот стан

Вечер - 12.02.2019

Членката на Градскиот совет на Ријека, Мирјана Јукиќ е пронајдена мртва во нејзиниот стан, објави хрватскиот весник „Нови Лист“, додавајќи дека причините за нејзината смрт се уште се утврдуваат.

Хрватска политичарка пронајдена мртва во станот во Ријека

Слободен Печат - 12.02.2019

„Нови лист“, повикувајќи се на неофицијaлни полициски информации, наведува дека, најверојатно, станува збор за самоубиство. Членката на Градскиот совет на Ријека, Мирјана Јукиќ, е пронајдена мртва во нејзиниот стан, објави хрватскиот весник „Нови ...

Хрватска политичарка пронајдена мртва во нејзиниот стан

Канал5 - 12.02.2019

Членката на Градскиот совет на Ријека, Мирјана Јукиќ е пронајдена мртва во нејзиниот стан, објави хрватскиот весник „Нови Лист“, додавајќи дека причините за нејзината смрт се уште се утврдуваат.

Хрватска политичарка пронајдена мртва во нејзиниот стан

Либертас - 12.02.2019

Членката на Градскиот совет на Ријека, Мирјана Јукиќ е пронајдена мртва во нејзиниот стан, објави хрватскиот весник „Нови Лист“, додавајќи дека причините за нејзината смрт се уште се утврдуваат.

Хрватската политичкарка која беше најдена мртва во својот дом најверојатно извршила самоубиство

Press24 - 12.02.2019

Членката на Градскиот совет на Ријека, Мирјана Јукиќ е пронајдена мртва во нејзиниот стан, објави хрватскиот весник „Нови Лист“, додавајќи дека причините за нејзината смрт се уште се утврдуваат.

Хрватска политичарка пронајдена мртва во нејзиниот стан

iPortal - 12.02.2019

Членката на Градскиот совет на Ријека, Мирјана Јукиќ е пронајдена мртва во нејзиниот стан, објави хрватскиот весник „Нови Лист“, додавајќи дека причините за нејзината смрт се уште се утврдуваат.

Хрватска политичарка пронајдена мртва во нејзиниот стан

Опсервер - 12.02.2019

Членката на Градскиот совет на Ријека, Мирјана Јукиќ е пронајдена мртва во нејзиниот стан, објави хрватскиот весник „Нови Лист“, додавајќи дека причините за нејзината смрт се уште се утврдуваат.