TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Завршете ја оваа година на поинаков начин од сите претходни

Скопје инфо - 06.10.2017

Многумина ќе речат дека оваа година не е многу поинаква од другите, но треба да знаете дека доколку е така, тоа е ваша одговорност. Имате многу можности како да ја завршите на поинаков начин од сите претходни години.

12 работи што веднаш треба да почнете да ги правите за себе

Кафе пауза - 06.10.2017

Честопати ни се случува да ги ставаме туѓите потреби на прво место, а да ги занемаруваме нашите. Тоа е најлошото нешто што можете да го направите за себе. Секогаш треба да се ставате себеси пред другите.