TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

НЕ Е САМО ОД СТАРОСТ: Откриено од што починала кралицата Елизабета

Фактор - 26.11.2022

Во официјалните информации објавени по нејзината смрт, кралицата Елизабета Втора починала од старост на 96-годишна возраст. Меѓутоа, пријателката на принцот Филип, Глис Брандрехт, во својата најнова книга „Елизабета: интимен портрет“, открива дека ...

Кралицата Елизабета имала рак на коските

Макфакс - 26.11.2022

Кралицата Елизабета Втора се борела со многу сериозна форма на рак во последните месеци од својот живот, се вели во најновата биографија напишана од Џајлс Бредрет, пријател на принцот Филип, пишува „Mirror“.

Во последните години од животот „се бореше со болниот рак“: Кралскиот биограф ја откри вистинската причина за смртта на ...

Еспресо - 26.11.2022

Официјалната причина за смртта на Нејзиното височество беше наведена како „старост“, но кралскиот биограф и близок пријател на принцот Филип, Џајлс Брандрет, тврди дека кралицата всушност ималаретка форма на рак на коскената срцевина што ѝ го одзеде ...

ОТКРИЕНА ВИСТИНАТА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ НА КРАЛИЦАТА: Боледувала од тешка болест?

Локално - 26.11.2022

Според официјалните информации, англиската кралица Елизабета почина од старост. Сепак, еден од најдобрите пријатели на сопругот на кралицата, принцот Филип, Глис Брандрехт, во својата нова книга „Елизабета: Интимен портрет“ открива дека причината за ...

Кралицата Елизабета имала рак на коските

MTM - 26.11.2022

Кралицата Елизабета Втора се борела со многу сериозна форма на рак во последните месеци од својот живот, се вели во најновата биографија напишана од Џајлс Бредрет, пријател на принцот Филип, пишува „Mirror“.

Кралицата Елизабета имала рак на коските

Н.Македонија - 26.11.2022

Кралицата Елизабета Втора се борела со многу сериозна форма на рак во последните месеци од својот живот, се вели во најновата биографија напишана од Џајлс Бредрет, пријател на принцот Филип, пишува „Мирор“.

Кралицата Елизабета имала рак на коските

Press24 - 26.11.2022

Кралицата Елизабета Втора се борела со многу сериозна форма на рак во последните месеци од својот живот, се вели во најновата биографија напишана од Џајлс Бредрет, пријател на принцот Филип, пишува „Mirror“.

Кралицата Елизабета имала рак на коските

Либертас - 26.11.2022

Кралицата Елизабета Втора се борела со многу сериозна форма на рак во последните месеци од својот живот, се вели во најновата биографија напишана од Џајлс Бредрет, пријател на принцот Филип, пишува „Mirror“.

Кралицата Елизабета имала рак на коските

Точка - 26.11.2022

Кралицата Елизабета Втора се борела со многу сериозна форма на рак во последните месеци од својот живот, се вели во најновата биографија напишана од Џајлс Бредрет, пријател на принцот Филип, пишува „Mirror“.

КОНЕЧНО ОТКРИЕНА ВИСТИНАТА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ НА КРАЛИЦАТА: Елизабета ја криела тешката болест од јавноста, а ова се ...

Курир - 26.11.2022

KONAČNO OTKRIVENA ISTINA O ELIZABETINIM POSLEDNJIM DANIMA: Kraljica krila od javnosti TEŠKU BOLEST, a OVO su SIMPTOMI Кралицата Елизабета Втора се борела со многу сериозна форма на рак во последните месеци од својот живот, се вели во најновата ...

КОНЕЧНО ОТКРИЕНА ВИСТИНАТА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ НА КРАЛИЦАТА: Елизабета ја криела тешката болест од јавноста, а ова се ...

Пулс24 - 26.11.2022

Во својата нова книга „Елизабет: Интимен портрет“, Брандрет тврди дека кралицата имала ретка форма на рак на коските. – Слушнав дека кралицата има форма на миелом – рак на коскената срцевина, што може да објасни зошто била постојано уморна и имала ...

Кралицата Елизабета ја криела тешката болест од јавноста!

Нетпрес - 26.11.2022

Кралицата Елизабета Втора се борела со многу сериозна форма на рак во последните месеци од својот живот, се вели во најновата биографија напишана од Џајлс Бредрет, пријател на принцот Филип, пишува „Mirror“.

Кралицата Елизабета ја криела тешката болест од јавноста

Скопје24 - 26.11.2022

Кралицата Елизабета Втора се бор ела со многу сериозна форма на ра к во последните месеци од својот живот, се вели во најновата биографија напишана од Џајлс Бредрет, пријател на принцот Филип, пишува „Mirror“.

Кралицата Елизабета имала рак на коските

Centar - 26.11.2022

Кралицата Елизабета Втора се борела со многу сериозна форма на рак во последните месеци од својот живот, се вели во најновата биографија напишана од Џајлс Бредрет, пријател на принцот Филип, пишува „Mirror“.

(ФОТО) ОТКРИЕНО ОД ПРИЈАТЕЛ НА ПРИНЦОТ ФИЛИП – КОНЕЧНО Е ОТКРИЕНА ВИСТИНАТА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ НА ЕЛИЗАБЕТА: ...

Екран - 26.11.2022

Според официјалните информации, англиската кралица Елизабета починала од старост. Сепак, еден од најдобрите пријатели на сопругот на кралицата, принцот Филип, Глис Брандрехт, во својата нова книга „Елизабета: Интимен портрет“ открива дека причината ...

Откриена вистината за последните денови на кралицата: Елизабета ја криела тешката болест од јавноста

Lider - 26.11.2022

Кралицата Елизабета Втора се борела со многу сериозна форма на рак во последните месеци од својот живот, се вели во најновата биографија напишана од Џајлс Бредрет, пријател на принцот Филип, пишува „Mirror“.

ШОК: Сепак не умрела од старост, туку од нешто подмолно, а било скривано

Женски магазин - 26.11.2022

Според официјалните податоци, кралицата Елизабета Втора починала од старост. Меѓутоа, еден од најдобрите пријатели на нејзиниот покоен сопруг, принцот Филип, Глис Брандрехт, во својата нова книга „Елизабет: интимен портрет“ открива дека причината за ...

ОТКРИЕНА ВИСТИНАТА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ НА КРАЛИЦАТА? Пријателката на принцот Филип тврди – таа имала рак на коските

Во Центар - 26.11.2022

Кралицата Елизабета Втора се борела со многу сериозна форма на рак во последните месеци од својот живот, се вели во најновата биографија напишана од Џајлс Бредрет, пријател на принцот Филип, пишува Mirror.

Првпат е откриено како изгледале последните денови на кралицата Елизабета: Ова е тешката болест со која се борела

Убавина и Здравје - 27.11.2022

Според официјалните податоци, кралицата Елизабета Втора починала од старост. Меѓутоа, еден од најдобрите пријатели на нејзиниот покоен сопруг, принцот Филип, Глис Брандрехт, во својата нова книга „Елизабет: интимен портрет“ открива дека причината за ...