TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Аматерската репрезентација на Македонија од денес на „Regions Cup“ во Италија

Спортски - 28.09.2022

Аматерската репрезентација на Македонија во периодот од 28 септември до 5 октомври ќе биде учесник на Regions Cup турнир во организација на УЕФА што ќе се одржи во Рим, Италија Нашата репрезентација на овој турнир за противници ги имаме аматерскиот ...

Македонија на мегдан со Италија, Германија и Англија

Сител - 28.09.2022

Македонската аматерска репрезеснтација на Македонија ја очекува голем предизвик на „Регионс Купот“ во Рим (Италија). Селекцијата ја предводи Жанко Савов, поранешниот фудбалер на Вардар од првата генерација на црвено-црните по независноста.

Аматерската репрезентација на Македонија ќе учествува на Regions Cup во Италија!

SportMedia - 28.09.2022

Аматерската репрезентација на Македонија во периодот од 28 септември до 5 октомври ќе биде учесник на Regions Cup турнир во организација на УЕФА што ќе се одржи во Рим, Италија Нашата репрезентација на овој турнир за противници ги имаме аматерскиот ...

Аматерската репрезентација на Македонија учесник на Regions Cup

Спортманија - 28.09.2022

Аматерската репрезентација на Македонија во периодот од 28 септември до 5 октомври ќе биде учесник на Regions Cup турнир во организација на УЕФА што ќе се одржи во Рим, Италија. Нашата репрезентација на овој турнир за противници ги имаме аматерскиот ...

Аматерската селекција на Македонија со играчи од ВМФЛ на Купот на Региони

Gol.mk - 28.09.2022

Аматерската репрезентација на Македонија во периодот од 28 септември до 5 октомври ќе биде учесник на Купот на Региони турнир во организација на УЕФА што ќе се одржи во Рим, Италија Нашата репрезентација на овој турнир за противници ги имаме ...

Аматерите на Македонија на мегдан во Италија

Спортклуб - 29.09.2022

Аматерската репрезентација на Македонија во периодот од 28 септември до 5 октомври ќе биде учесник на Regions Cup турнир во организација на УЕФА што ќе се одржи во Рим, Италија Нашата репрезентација на овој турнир за противници ги имаме аматерскиот ...