TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Разбојништво во с.Трубарево

Опсервер - 14.08.2019

На 12.08.2019 во 10,00 часот во СВР Скопје А.П.(56) од с.Трубарево-скопско пријавил дека на 11.08.2019 година околу 19,00 часот во с.Идризово едно лице со употреба на физичка сила му одзело пари.

Разбојништво во Трубарево

Скопје инфо - 14.08.2019

На 12.08.2019 во 10,00 часот во СВР Скопје А.П.(56) од с.Трубарево-скопско пријавил дека на 11.08.2019 година околу 19,00 часот во с.Идризово едно лице со употреба на физичка сила му одзело пари.