TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

По повод светскиот ден на видот „Деница“ ќе овозможи бесплатни офталмолошки прегледи

Бизнис Вести - 05.10.2017

„На 12.10.2017 година, по повод Светскиот ден на видот, под мотото „Гледај подобро, живеј подобро“, Специјалната очна болница „Деница“, ќе овозможи целодневни бесплатни очни прегледи за сите заинтересирани граѓани во насока на превенција на нивното ...

Бесплатни офталмолошки прегледи по повод Светскиот ден на видот

Фактор - 05.10.2017

На 12.10.2017 година, по повод Светскиот ден на видот, под мотото „Гледај подобро, живеј подобро“, Специјалната очна болница „Деница“, ќе овозможи целодневни бесплатни очни прегледи за сите заинтересирани граѓани во насока на превенција на нивното ...

Бесплатни офталмолошки прегледи по повод светскиот ден на видот

Тера - 05.10.2017

На 12.10.2017 година, по повод Светскиот ден на видот, под мотото „Гледај подобро, живеј подобро“, Специјалната очна болница „Деница“, ќе овозможи целодневни бесплатни очни прегледи за сите заинтересирани граѓани во насока на превенција на нивното ...

Бесплатни офталмолошки прегледи по повод Светскиот ден на видот

еМагазин - 05.10.2017

На 12 октомври, по повод Светскиот ден на видот, под мотото „Гледај подобро, живеј подобро“, Специјалната очна болница „Деница“, ќе овозможи целодневни бесплатни очни прегледи за сите заинтересирани граѓани во насока на превенција на нивното очно ...

Бесплатни офталмолошки прегледи по повод Светскиот ден на видот

Бизнис Инфо - 05.10.2017

На 12.10.2017 година, по повод Светскиот ден на видот, под мотото Гледај подобро, живеј подобро, Специјалната очна болница Деница, ќе овозможи целодневни бесплатни очни прегледи за сите заинтересирани граѓани во насока на превенција на нивното очно ...

Бесплатни офталмолошки прегледи по повод светскиот ден на видот

Скопје24 - 05.10.2017

На 12.10.2017 година, по повод Светскиот ден на видот, под мотото „Гледај подобро, живеј подобро“, Специјалната очна болница „Деница“, ќе овозможи целодневни бесплатни очни прегледи за сите заинтересирани граѓани во насока на превенција на нивното ...

Бесплатни офталмолошки прегледи по повод Светскиот ден на видот

Friday.mk - 05.10.2017

На 12.10.2017 година, по повод Светскиот ден на видот, под мотото „Гледај подобро, живеј подобро“, Специјалната очна болница „Деница“, ќе овозможи целодневни бесплатни очни прегледи за сите заинтересирани граѓани во насока на превенција на нивното ...

Специјалната очна болница Деница нуди бесплатни прегледи по повод Светскиот ден на видот

Иновативност - 06.10.2017

На 12.10.2017 година, по повод Светскиот ден на видот, под мотото „Гледај подобро, живеј подобро“, Специјалната очна болница „Деница“ ќе овозможи целодневни бесплатни очни прегледи за сите заинтересирани граѓани во насока на превенција на нивното ...