TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Спој на уметност и технологија: Уживајте во портретот на „Мона Лиза“ на паметниот телевизор  Samsung The Frame

Опсервер - 23.09.2021

Samsung и Музејот Лувр создадоа целосно ново дигитално искуство на паметн иот телевиз ор The Frame преку Аrt Store , што ја збогати својата колекција со ремек -дела од Лувр – Компанијата Samsung почна да соработува со светски познатиот музеј Лувр во ...

Спој на уметност и технологија: Уживајте во портретот на „Мона Лиза“ на паметниот телевизор Samsung The Frame

Фактор - 23.09.2021

Компанијата Samsung почна да соработува со светски познатиот музеј Лувр во Париз за да ја збогати уметничката библиотека на Art Store на телевизорите Samsung The Frame. Заедничка цел на оваа соработка е да им овозможи на луѓето ширум светот, ...

Спој на уметност и технологија: Уживајте во портретот на „Мона Лиза“ на паметниот телевизор „Samsung The Frame“

Точка - 23.09.2021

Компанијата Samsung почна да соработува со светски познатиот музеј Лувр во Париз за да ја збогати уметничката библиотека на Art Store на телевизорите Samsung The Frame. Заедничка цел на оваа соработка е да им овозможи на луѓето ширум светот, ...

Спој на уметност и технологија: Уживајте во портретот на „Мона Лиза“ на паметниот телевизор Samsung The Frame

Црнобело - 23.09.2021

Samsung и Музејот Лувр создадоа целосно ново дигитално искуство на паметн иот телевиз ор The Frame преку Аrt Store , што ја збогати својата колекција со ремек-дела од Лувр Скопје, 21. септември 2021.