TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Истражување на Пју: Општествата ширум светот веруваат дека медиумите се пристрасни

Сител - 12.01.2018

Луѓето во светот сакаат нивните медиуми да бидат политички непристрасни, но голем дел од јавноста смета дека средствата за масовни комуникации не ја извршуваат таа задача, се вели во анкета на американскиот аналитички центар Пју.

Истражување на Пју: Општествата ширум светот веруваат дека медиумите се пристрасни

А1 On - 12.01.2018

Луѓето во светот сакаат нивните медиуми да бидат политички непристрасни, но голем дел од јавноста смета дека средствата за масовни комуникации не ја извршуваат таа задача, се вели во анкета на американскиот аналитички центар Пју.

Општествата веруваат дека медиумите се пристрасни...

Н.Македонија - 12.01.2018

Истражување на Пју: Општествата ширум светот веруваат дека медиумите се пристрасни Луѓето во светот сакаат нивните медиуми да бидат политички непристрасни, но голем дел од јавноста смета дека средствата за масовни комуникации не ја извршуваат таа ...

Истражување на Пју: Општествата ширум светот веруваат дека медиумите се пристрасни

Радио МОФ - 12.01.2018

Луѓето во светот сакаат нивните медиуми да бидат политички непристрасни, но голем дел од јавноста смета дека средствата за масовни комуникации не ја извршуваат таа задача, се вели во анкета на американскиот аналитички центар Пју.