TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Веројатно не сте ни изненадени, натпреварот за излежување во Црна Гора се уште трае:на 44-тиот ден, тројца најистрајни ...

Вечер Прес - 30.09.2023

Натпреварот во лежење во Црна Гора се уште трае, сабота е 44-ти ден. Остануваат уште тројца натпреварувачи од Црна Гора кои се борат за наградата од 1.000 евра. Во етно-селото Брезна кај Плужине тројца натпреварувачи од кои две жени и еден маж се ...

Инатот како рецепт за победа: Уште тројца натпреварувачи останаа на натпреварот во лежење во Црна Гора

Слободен Печат - 30.09.2023

Натпреварот во лежење во Црна Гора се уште трае, а денес е 44-ти ден како натпреварувачите лежат. Останаа уште тројца, а досега ова изгледа се претвори во психолошки предизвик и наградата засега го загуби своето значење, пишува српски Блиц.