TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Четврт век СОС линија за помош на деца и млади

Н.Македонија - 16.05.2018

СОС линијата за помош на деца и млади 0800 12222 на Првата детска амбасада „Меѓаши“ слави четврт век од постоењето. Во овие 25 години, велат од „Меѓаши“, преку линијата добиле помош над 20.635 деца и млади и други возрасни лица кои побарале помош и ...

Четврт век СОС линија за помош на деца и млади

CivilMedia - 16.05.2018

СОС линијата за помош на деца и млади 0800 12222 на Првата детска амбасада „Меѓаши“ слави четврт век од постоењето. Во овие 25 години, велат од „Меѓаши“, преку линијата добиле помош над 20.635 деца и млади и други возрасни лица кои побарале помош и ...

Четврт век СОС линија за помош на деца и млади

А1 On - 16.05.2018

СОС линијата за помош на деца и млади 0800 12222 на Првата детска амбасада „Меѓаши“ слави четврт век од постоењето. Во овие 25 години, велат од „Меѓаши“, преку линијата добиле помош над 20.635 деца и млади и други возрасни лица кои побарале помош и ...

Четврт век СОС линија за помош на деца и млади

Канал5 - 16.05.2018

СОС линијата за помош на деца и млади 0800 12222 на Првата детска амбасада „Меѓаши“ слави четврт век од постоењето. Во овие 25 години, велат од „Меѓаши“, преку линијата добиле помош над 20.635 деца и млади и други возрасни лица кои побарале помош и ...

Четврт век СОС линија за помош на деца и млади

Вечер - 16.05.2018

СОС линијата за помош на деца и млади 0800 12222 на Првата детска амбасада „Меѓаши“ слави четврт век од постоењето. Во овие 25 години, велат од „Меѓаши“, преку линијата добиле помош над 20.635 деца и млади и други возрасни лица кои побарале помош и ...