TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јаглерод диоксидот во атмосферата оваа година има најголем раст од 1958 година

Курир - 24.01.2020

Концентрацијата на јаглерод диоксид во атмосферата годинава ќе означи едно од најголемите годишни зголемувања од почетокот на мерењето во 1958 година, делумно како резултат на пожарите во Австралија, според студијата на британската метеоролошка ...

Јаглеродниот диоксид во атмосферата ќе достигне највисок раст од 1958 година

Макфакс - 24.01.2020

Количеството јаглероден диоксид во атмосферата оваа година ќе го означи еден од најголемите годишни порасти од почетокот на мерењето во 1958 година и поради австралиските пожари, покажало истражувањето на британската метеоролошка служба.

Јаглеродниот диоксид во атмосферата ќе достигне највисок раст од 1958 година

24Инфо - 24.01.2020

Количеството на јаглерод диоксид во атмосферата оваа година ќе го означи еден од најголемите годишни порасти од почетокот на мерењето во 1958 година и поради австралиските пожари, покажало истражувањето на британската метеоролошка служба.

Јаглеродниот диоксид во атмосферата ќе достигне највисок раст од 1958 година наваму

Frontline - 24.01.2020

Се очекува дека концентрацијата на јаглероден диоксид ќе надмине 417 честички на милион (ППМ) во текот на мај, а годишниот просек би можел да се движи околу 414 ППМ, што е речиси 3 ППМ над минатогодишниот просек.

Јаглеродниот диоксид во атмосферата ќе достигне највисок раст од 1958 година

Денар - 24.01.2020

Количеството јаглероден диоксид во атмосферата оваа година ќе го означи еден од најголемите годишни порасти од почетокот на мерењето во 1958 година и поради австралиските пожари, покажало истражувањето на британската метеоролошка служба.

Концентрациите на јаглерод диоксид во атмосферата со најголем пораст уште од 1958 година

Слободен Печат - 24.01.2020

Концентрациите на јаглерод диоксид се очекува да надминат 417 честици на милион (ppm) во мај, со годишен просек од околу 414 (ppm), што е речиси три ppm повисоко од минатогодишниот просек.

Јаглерод диоксидот во атмосферата оваа година има најголем раст од 1958 година

24Инфо - 24.01.2020

– Концентрацијата на јаглерод диоксид во атмосферата годинава ќе означи едно од најголемите годишни зголемувања од почетокот на мерењето во 1958 година, делумно како резултат на пожарите во Австралија, според студијата на британската метеоролошка ...

Јаглерод диоксидот во атмосферата оваа година има најголем раст од 1958 година

Опсервер - 24.01.2020

Концентрацијата на јаглерод диоксид во атмосферата годинава ќе означи едно од најголемите годишни зголемувања од почетокот на мерењето во 1958 година, делумно како резултат на пожарите во Австралија, според студијата на британската метеоролошка ...

Јаглерод диоксидот во атмосферата оваа година има најголем раст од 1958 година

Локално - 24.01.2020

Концентрацијата на јаглерод диоксид во атмосферата годинава ќе означи едно од најголемите годишни зголемувања од почетокот на мерењето во 1958 година, делумно како резултат на пожарите во Австралија, според студијата на британската метеоролошка ...

Јаглерод диоксидот во атмосферата оваа година има најголем раст од 1958 година

А1 On - 24.01.2020

Концентрацијата на јаглерод диоксид во атмосферата годинава ќе означи едно од најголемите годишни зголемувања од почетокот на мерењето во 1958 година, делумно како резултат на пожарите во Австралија, според студијата на британската метеоролошка ...

Јаглеродниот диоксид во атмосферата оваа година има најголем раст од 1958 година

Вечер - 24.01.2020

Концентрацијата на јаглерод диоксид во атмосферата годинава ќе означи едно од најголемите годишни зголемувања од почетокот на мерењето во 1958 година, делумно како резултат на пожарите во Австралија, според студијата на британската метеоролошка ...

Јаглерод диоксидот во атмосферата оваа година има најголем раст од 1958 година

MakPress - 24.01.2020

Концентрацијата на јаглерод диоксид во атмосферата годинава ќе означи едно од најголемите годишни зголемувања од почетокот на мерењето во 1958 година, делумно како резултат на пожарите во Австралија, според студијата на британската метеоролошка ...