TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без струја утре делови од општините Карпош, Аеродром и Сопиште

Бриф - 18.06.2018

Корисниците од село Бардовци во општина Карпош утре од 8.30 до 9 часот ќе бидат без електрична енергија поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи по известување добиено од „ЕВН ...

Без струја утре делови од општините Карпош, Аеродром и Сопиште

А1 On - 18.06.2018

Корисниците од село Бардовци во општина Карпош утре од 8.30 до 9 часот ќе бидат без електрична енергија поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи по известување добиено од „ЕВН ...

Без струја делови од Аеродром, Карпош и Сопиште

Локално - 17.06.2018

Без струја утре ќе останат делови од општините Аеродром, Сопиште и Карпош. Регионалниот центар за управување со кризи, повикувајќи се на известување од ЕВН Македонија, информира дека од 9:00 до 13:00 часот без струја ќе бидат жителите од улицата ...

Без струја делови од Аеродром, Карпош и Сопиште

Курир - 17.06.2018

Без струја утре ќе останат делови од општините Аеродром, Сопиште и Карпош. Регионалниот центар за управување со кризи, повикувајќи се на известување од ЕВН Македонија, информира дека од 9:00 до 13:00 часот без струја ќе бидат жителите од улицата ...

Без струја делови од Аеродром, Карпош и Сопиште

МКД - 17.06.2018

Без струја утре ќе останат делови од општините Аеродром, Сопиште и Карпош. Регионалниот центар за управување со кризи, повикувајќи се на известување од ЕВН Македонија, информира дека од 9:00 до 13:00 часот без струја ќе бидат жителите од улицата ...

Без струја делови од Аеродром, Карпош и Сопиште

А1 On - 17.06.2018

Без струја утре ќе останат делови од општините Аеродром, Сопиште и Карпош. Регионалниот центар за управување со кризи, повикувајќи се на известување од ЕВН Македонија, информира дека од 9:00 до 13:00 часот без струја ќе бидат жителите од улицата ...

Без струја делови од Аеродром, Карпош и Сопиште

Канал5 - 17.06.2018

Без струја утре ќе останат делови од општините Аеродром, Сопиште и Карпош. Регионалниот центар за управување со кризи, повикувајќи се на известување од ЕВН Македонија, информира дека од 9:00 до 13:00 часот без струја ќе бидат жителите од улицата ...

Без струја делови од Аеродром, Карпош и Сопиште

Скопје инфо - 17.06.2018

Без струја утре ќе останат делови од општините Аеродром, Сопиште и Карпош. Регионалниот центар за управување со кризи, повикувајќи се на известување од ЕВН Македонија, информира дека од 9:00 до 13:00 часот без струја ќе бидат жителите од улицата ...

Без струја делови од Аеродром, Карпош и Сопиште

Сител - 17.06.2018

Без струја утре ќе останат делови од општините Аеродром, Сопиште и Карпош. Регионалниот центар за управување со кризи, повикувајќи се на известување од ЕВН Македонија, информира дека од 9:00 до 13:00 часот без струја ќе бидат жителите од улицата ...