TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Демократски сојуз предлага Балканска коалиција против тероризмот и организираниот криминал

+инфо - 18.11.2019

Во оваа коалиција треба да бидат вклучени сите Балкански држави: Македонија, Бугарија, Србија, Албанија, Косово, Босна и Херцеговина, Хрватска, Романија и Грција. Во пресрет на утрешната расправа за безбедноста и тероризмот, што се одржува во Скопје ...

Трајанов: Да се формира Балкански центар за борба против тероризмот со седиште во Скопје

Фокус - 18.11.2019

Во пресрет на утрешната расправа за безбедноста и тероризмот, што се одржува во Скопје помеѓу ЕУ и Балканските држави, Демократскиот сојуз ја иницира потребата од формирање на Балканска коалиција за борба против тероризмот и организираниот криминал, ...

Демократски сојуз: Балканска коалиција против тероризмот и организираниот криминал

MakPress - 18.11.2019

Во пресрет на утрешната расправа за безбедноста и тероризмот, што се одржува во Скопје помеѓу ЕУ и Балканските држави, Демократскиот сојуз ја иницира потребата од формирање на Балканска коалиција за борба против тероризмот и организираниот криминал.

Демократски сојуз: Балканска коалиција против тероризмот и организираниот криминал

24Инфо - 18.11.2019

Во пресрет на утрешната расправа за безбедноста и тероризмот, што се одржува во Скопје помеѓу ЕУ и Балканските држави, Демократскиот сојуз ја иницира потребата од формирање на Балканска коалиција за борба против тероризмот и организираниот криминал.

Демократски сојуз: Балканска коалиција против тероризмот и организираниот криминал

Сител - 18.11.2019

Во пресрет на утрешната расправа за безбедноста и тероризмот, што се одржува во Скопје помеѓу ЕУ и Балканските држави, Демократскиот сојуз ја иницира потребата од формирање на Балканска коалиција за борба против тероризмот и организираниот криминал.

Демократски сојуз: Балканска коалиција против тероризмот и организираниот криминал

А1 On - 18.11.2019

Во пресрет на утрешната расправа за безбедноста и тероризмот, што се одржува во Скопје помеѓу ЕУ и Балканските држави, Демократскиот сојуз ја иницира потребата од формирање на Балканска коалиција за борба против тероризмот и организираниот криминал.

ДС: Криминалот ги кочи евроинтеграциските процеси на државите аспиранти за влез во ЕУ

iPortal - 18.11.2019

Во пресрет на утрешната расправа за безбедноста и тероризмот, што се одржува во Скопје помеѓу ЕУ и Балканските држави, Демократскиот сојуз ја иницира потребата од формирање на Балканска коалиција за борба против тероризмот и организираниот криминал.

ДС предлага да се формира Балкански центар за борба против тероризмот и организираниот криминал во Скопје

Локално - 18.11.2019

Во пресрет на утрешната расправа за безбедноста и тероризмот, што се одржува во Скопје помеѓу ЕУ и Балканските држави, Демократскиот сојуз ја иницира потребата од формирање на Балканска коалиција за борба против тероризмот и организираниот криминал.

Демократски сојуз предлага Балканска коалиција против тероризмот и организираниот криминал

МКД - 18.11.2019

Во пресрет на утрешната расправа за безбедноста и тероризмот, што се одржува во Скопје помеѓу ЕУ и Балканските држави, Демократскиот сојуз ја иницира потребата од формирање на Балканска коалиција за борба против тероризмот и организираниот криминал.

Демократски сојуз: Балканска коалиција против тероризмот и организираниот криминал

Либертас - 18.11.2019

Во пресрет на утрешната расправа за безбедноста и тероризмот, што се одржува во Скопје помеѓу ЕУ и Балканските држави, Демократскиот сојуз ја иницира потребата од формирање на Балканска коалиција за борба против тероризмот и организираниот криминал.

Демократски сојуз: Балканска коалиција против тероризмот и организираниот криминал

Макфакс - 18.11.2019

Во пресрет на утрешната расправа за безбедноста и тероризмот, што се одржува во Скопје помеѓу ЕУ и Балканските држави, Демократскиот сојуз ја иницира потребата од формирање на Балканска коалиција за борба против тероризмот и организираниот криминал.