TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Трите најпопуларни плажи на грчкиот остров каде Македонците одат често се затворени за туристи

Курир - 10.08.2022

Високите температури во Грција ги принудија властите да воведат мерки за заштита на населението и туристите. На популарниот остров Тасос е забранет пристапот до одредени плажи поради екстремните горештини и ризикот од пожар, јавуваат локалните ...

Затворени три популарни плажи на Тасос

Независен - 10.08.2022

Поради високите температури во грција и опасност од избивање на пожари, затворени се три најпопуларни плажи на Тасос. Грчките власти воведоа посебни мерки за да го заштитат локалното население и турстите.

Затворени три популарни плажи на грчкиот остров Тасос

Фокус - 09.08.2022

Затворени се три плажи на грчкиот остров Тасос поради високите температури во Грција и ризикот од пожари ова лето. Поради тоа, забранета е посетата на Порто Вати, Мармерна и Парадајс, а туристите било советувани да не одат во селата во внатрешноста ...

Затворени три популарни плажи на грчкиот остров Тасос

Макфакс - 09.08.2022

Поради високите температури во Грција и ризикот од пожари, затворени се трите најпопуларни плажи на Тасос. Грчките власти воведоа посебни мерки за заштита на локалното население и туристите.

Затворени три популарни плажи на грчкиот остров Тасос

Точка - 09.08.2022

Поради високите температури во Грција и ризикот од пожари, затворени се трите најпопуларни плажи на Тасос. Грчките власти воведоа посебни мерки за заштита на локалното население и туристите.

Затворени три популарни плажи на грчкиот остров Тасос

Press24 - 09.08.2022

Поради високите температури во Грција и ризикот од пожари, затворени се трите најпопуларни плажи на Тасос. Грчките власти воведоа посебни мерки за заштита на локалното население и туристите.

Затворени три популарни плажи на грчкиот остров Тасос поради ризик од пожари

Нетпрес - 09.08.2022

Поради високите температури во Грција и ризикот од пожари, затворени се три најпопуларни плажи на Тасос. Грчките власти воведоа посебни мерки за заштита на локалното население и туристите.

Затворени три популарни плажи на грчкиот остров Тасос

Република - 09.08.2022

Поради високите температури во Грција и ризикот од пожари, затворени се три најпопуларни плажи на Тасос. Грчките власти воведоа посебни мерки за заштита на локалното население и туристите.

Затворени три популарни плажи во Грција

Курир - 09.08.2022

Поради високите температури во Грција и ризикот од пожари, затворени се три најпопуларни плажи на Тасос. Грчките власти воведоа посебни мерки за заштита на локалното население и туристите.

Затворени три популарни плажи на грчкиот остров Тасос

Centar - 10.08.2022

Поради високите температури во Грција и ризикот од пожари, затворени се трите најпопуларни плажи на Тасос. Грчките власти воведоа посебни мерки за заштита на локалното население и туристите.

Затворени три популарни плажи на Тасос

Скопје1 - 10.08.2022

Поради високите температури во Грција и ризикот од пожари, затворени се трите најпопуларни плажи на Тасос. Грчките власти воведоа посебни мерки за заштита на локалното население и туристите.

Важни информации за сите кои сакаат да патуваат во Грција – Трите најпопуларни плажи каде Македонците често одат ...

Скопје24 - 10.08.2022

Властите во Грција воведуваат мерки за заштита на населението и туристите. На популарниот остров Тасос е забранет пристапот до одредени плажи поради екстремните горештини и ризикот од пожар, јавуваат локалните медиуми.

Aко патувате во Грција, на познат остров се затворени три плажи

Фактор - 10.08.2022

Затворени се три популарни плажи на островот Тасос во Грција, п оради високите температури и опасност од избивање на пожари. Властите преземаат вакви мерки за да ги заштитат мештаните и туристите.

Трите најпопуларни плажи на Тасос се затворени за туристи

Слободен Печат - 10.08.2022

Високите температури во Грција ги принудија властите да воведат мерки за заштита на населението и туристите. На популарниот остров Тасос е забранет пристапот до одредени плажи поради екстремните горештини и ризикот од пожар, јавуваат локалните ...

Затворени три популарни плажи на Тасос: “Грците доволно заработија оваа година, па им се може…”

Во Центар - 10.08.2022

Поради високите температури во Грција и ризикот од пожари, затворени се трите најпопуларни плажи на Тасос. Грчките власти воведоа посебни мерки за заштита на локалното население и туристите.