TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) СТРАШНА КУКЛА ВО НЕВЕСТИНСКИ ФУСТАН КРИЕ МОРНИЧАВА ТАЈНА: Стои на излогот 90 години, а луѓето гледаат во неа со ...

Маркукуле - 14.08.2018

Во градот Чивава во Мексико, во излогот на една работилница за невестински фустани “живее” Ла Пасквалита, која е вистинска туристичка атракција. Ла Пасквалита е кукла во излогот која изгледа толку реално што голем број од луѓето веруваат дека се ...

Кукла во венчаница крие морничава мистерија: Стои во излог веќе 90 години, а сите гледаат во неа со страв

Точка - 14.08.2018

Во мексиканската држава Чивава се наоѓа навидум обична продавница за венчаници, но во нејзиниот излог стои Ла Пасквалита - вистинска туристичка атракција. На прв поглед станува збор за убава кукла, но доколку погледнете малку подобро, ќе сфатите ...

Кукла во венчаница веќе 90 години стои во излог и го збунува светот (ВИДЕО)

Кумановски м. - 14.08.2018

loading... Во мексиканската држава Чивава се наоѓа навидум обична продавница за венчаници, но во нејзиниот излог стои Ла Пасквалита, вистинска туристичка атракција. На прв поглед се работи за убава кукла, но ако малку подобро погледнете ќе сфатите ...