TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стоилковски: РЕК Битола прави набавка од фирма на директор на ТЕЦ Неготино

24 Вести - 26.11.2022

Криминали и сомнителни зделки во електро енергетскиот систем воден од СДСМ, обвинувваат од опозицијата. Според Наум Стоилковски, РЕК Битола, склучила договор тежок 632.000 евра со семејна фирма на директорот на ТЕЦ ...

Стоилковски: РЕК Битола прави набавка од фирма на директор на ТЕЦ Неготино

24Инфо - 26.11.2022

Интегрален текст од прес конференција на Наум Стоилковски, портпарол на ВМРО-ДПМНЕ „Нема крај на криминалите и сомнителните зделки во електро енергетскиот систем воден од СДС. Ова е договор тежок 632.000 евра со којшто РЕК Битола набавува од семејна ...

(Видео) Стоилковски: РЕК Битола прави набавка од фирма на директор на ТЕЦ Неготино

Макфакс - 26.11.2022

„Нема крај на криминалите и сомнителните зделки во електро енергетскиот систем воден од СДС. Ова е договор тежок 632.000 евра со којшто РЕК Битола набавува од семејна фирма на директорот на ТЕЦ Неготино! Тој е единствен понудувач, а според РЕК ...

„РЕК Битола прави набавка од фирма на директор на ТЕЦ Неготино“

Курир - 26.11.2022

Нема крај на криминалите и сомнителните зделки во електро енергетскиот систем воден од СДС. Ова е договор тежок 632.000 евра со којшто РЕК Битола набавува од семејна фирма на директорот на ТЕЦ Неготино! Тој е единствен понудувач, а според РЕК ...

ВМРО-ДПМНЕ: РЕК Битола набавува од семејна фирма на директорот на ТЕЦ Неготино!

Фокус - 26.11.2022

Портаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски денеска на прес конференција обвини дека РЕК Битола склучила договор во вредност од 632.000 евра со семејна фирма на директорот на ТЕЦ Неготино. -Ова е договор тежок 632.000 евра со којшто РЕК Битола ...

Стоилковски: РЕК Битола прави набавка од фирма на директор на ТЕЦ Неготино

Канал5 - 26.11.2022

​Нема крај на криминалите и сомнителните зделки во електро енергетскиот систем воден од СДС. Ова е договор тежок 632.000 евра со којшто РЕК Битола набавува од семејна фирма на директорот на ТЕЦ Неготино! Тој е единствен понудувач, а според РЕК ...

Стоилковски: РЕК Битола прави набавка од фирма на директор на ТЕЦ Неготино

MakPress - 26.11.2022

Нема крај на криминалите и сомнителните зделки во електро енергетскиот систем воден од СДС. Ова е договор тежок 632.000 евра со којшто РЕК Битола набавува од семејна фирма на директорот на ТЕЦ Неготино! Тој е единствен понудувач, а според РЕК ...

Стоилковски: РЕК Битола прави набавка од фирма на директор на ТЕЦ Неготино

Zoom - 26.11.2022

Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски на денешната прес конференција обвини дека РЕК Битола прави набавки од фирма чиј сопственик е директорот на ТЕЦ НЕготине. Како што вели тој, нема крај на криминалите и сомнителните зделки во електро ...

РЕК БИТОЛА: Договор за јавна набавка со семејна фирма на директорот на ТЕЦ Неготино и функционер во СДС во износ од ...

Денешен - 26.11.2022

Нема крај на криминалите и сомнителните зделки во електро енергетскиот систем воден од СДС. Ова е договор тежок 632.000 евра со којшто РЕК Битола набавува од семејна фирма на директорот на ТЕЦ Неготино! Тој е единствен понудувач, а според РЕК ...

„РЕК Битола прави набавка од фирма на директор на ТЕЦ Неготино“

Lider - 26.11.2022

Нема крај на криминалите и сомнителните зделки во електро енергетскиот систем воден од СДС. Ова е договор тежок 632.000 евра со којшто РЕК Битола набавува од семејна фирма на директорот на ТЕЦ Неготино! Тој е единствен понудувач, а според РЕК ...

Стоилковски: РЕК Битола прави набавка од фирма на директор на ТЕЦ Неготино

Слободен Печат - 26.11.2022

Нема крај на криминалите и сомнителните зделки во електро енергетскиот систем воден од СДС. Ова е договор тежок 632.000 евра со којшто РЕК Битола набавува од семејна фирма на директорот на ТЕЦ Неготино! Тој е единствен понудувач, а според РЕК ...

РЕК Битола прави набавка од фирма на директор на ТЕЦ Неготино, посочува Стоилковски

Нетпрес - 26.11.2022

Нема крај на криминалите и сомнителните зделки во електро енергетскиот систем воден од СДС. Ова е договор тежок 632.000 евра со којшто РЕК Битола набавува од семејна фирма на директорот на ТЕЦ Неготино! Тој е единствен понудувач, а според РЕК ...

Стоилковски: РЕК Битола прави набавка од фирма на директор на ТЕЦ Неготино

Сител - 26.11.2022

Нема крај на криминалите и сомнителните зделки во електро енергетскиот систем воден од СДС. Ова е договор тежок 632.000 евра со којшто РЕК Битола набавува од семејна фирма на директорот на ТЕЦ Неготино! Тој е единствен понудувач, а според РЕК ...

(ВИДЕО) Стоилковски: РЕК Битола прави набавка од фирма на директор на ТЕЦ Неготино

А1 On - 26.11.2022

„Нема крај на криминалите и сомнителните зделки во електро енергетскиот систем воден од СДС. Ова е договор тежок 632.000 евра со којшто РЕК Битола набавува од семејна фирма на директорот на ТЕЦ Неготино! Тој е единствен понудувач, а според РЕК ...

РЕК БИТОЛА ВРШЕЛА НАБАВКИ ОД ФИРМА НА ДИРЕКТОРОТ НА ТЕЦ НЕГОТИНО Стоилковски открива детали за договорот од 632.000 ...

+инфо - 26.11.2022

Како што веќе е објавено во јавноста, на 20 октомври АД ЕСМ за потребите на РЕК Битола склучува договор за јавна набавка на стоки со семејната фирма на директорот на ТЕЦ Неготино и висок функционер во СДС, Небојша Стојановиќ од Неготино, „Хем ...

(ВИДЕО) Стоилковски: РЕК Битола прави набавка од фирма на директор на ТЕЦ Неготино

Press24 - 26.11.2022

Нема крај на криминалите и сомнителните зделки во електро енергетскиот систем воден од СДС. Ова е договор тежок 632.000 евра со којшто РЕК Битола набавува од семејна фирма на директорот на ТЕЦ Неготино! Тој е единствен понудувач, а според РЕК ...

Стоилковски: РЕК Битола прави набавка од фирма на директор на ТЕЦ Неготино

Република - 26.11.2022

Нема крај на криминалите и сомнителните зделки во електро енергетскиот систем воден од СДС, обвини на денешната прес конференција, портпаролот на ВМРО ДПМНЕ, Наум Стоилковски. Тој го покажа договорот тежок 632.000 евра со којшто РЕК Битола набавува ...

Стоилковски: РЕК Битола прави набавка од фирма на директор на ТЕЦ Неготино

Опсервер - 26.11.2022

Нема крај на криминалите и сомнителните зделки во електро енергетскиот систем воден од СДС. Ова е договор тежок 632.000 евра со којшто РЕК Битола набавува од семејна фирма на директорот на ТЕЦ Неготино! Тој е единствен понудувач, а според РЕК ...

(Видео) РЕК Битола прави набавка од фирма на директор на ТЕЦ Неготино, велат од ВМРО-ДПМНЕ

еМагазин - 26.11.2022

Нема крај на криминалите и сомнителните зделки во електро енергетскиот систем воден од СДС. Ова е договор тежок 632.000 евра со којшто РЕК Битола набавува од семејна фирма на директорот на ТЕЦ Неготино, изјави портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, .

Стоилковски: РЕК Битола прави набавка од фирма на директор на ТЕЦ Неготино

МКД - 26.11.2022

Нема крај на криминалите и сомнителните зделки во електро енергетскиот систем воден од СДС. Ова е договор тежок 632.000 евра со којшто РЕК Битола набавува од семејна фирма на директорот на ТЕЦ Неготино.

РЕК Битола прави набавка од фирма на директор на ТЕЦ Неготино, тврдат од „Белата палата“

Локално - 26.11.2022

Портаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски денеска на прес конференција обвини дека РЕК Битола склучила договор во вредност од 632.000 евра со семејна фирма на директорот на ТЕЦ Неготино. -Ова е договор тежок 632.000 евра со којшто РЕК Битола ...

Стоилковски: РЕК Битола прави набавка од фирма на директор на ТЕЦ Неготино

Во Центар - 26.11.2022

Нема крај на криминалите и сомнителните зделки во електро енергетскиот систем воден од СДС. Ова е договор тежок 632.000 евра со којшто РЕК Битола набавува од семејна фирма на директорот на ТЕЦ Неготино! Тој е единствен понудувач, а според РЕК ...

ВМРО ДПМНЕ обвинува дека РЕК Битола прави набавка од фирма на директор на ТЕЦ Неготино

Р.С.Европа - 26.11.2022

Портпарол на ВМРО-ДПМНЕ Наум Стоилковски обвини за судир на интереси во склучувањето на договорот тежок 632.000 евра со којшто РЕК Битола набавувал средство за спречување кревање прашина, од како што рече, семејна фирма на директорот на ТЕЦ Неготино.