TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Охрид домаќин на 19-та меѓународна НАТО вежба „Северна Македонија 2021“

OhridNews - 20.09.2021

19-та НАТО вежба во организација на НАТО Евроатланскиот Центар за координација на одговор при катастрофи и Центарот за управување со кризи започна денеска во поранешната касарна Генерал Михајло Апостолски во Охрид.

Во Охрид се одржува голема НАТО вежба „Северна Македонија 2021“

Нова ТВ - 20.09.2021

Организираниот криминал, нелегалната миграција, компјутерскиот криминал и сајбер нападите, лажните вести и пандемијата со Ковид-19 се комплексни предизвици за чие откривање, спречување, е неопходен современ регионален пристап и заедничка стратегија ...

Од денеска до четврток прва цивилна вежба на НАТО и на ЦУК во Охрид и Струга

Нова ТВ - 20.09.2021

Од денеска до петок, во организација на НАТО Евроатлантскиот центар за координација на одговор при катастрофи (EADRCC) и Центарот за управување со Кризи (ЦУК), на подрачјето на Охрид и Струга, ќе се одржи вежбата „Северна Македонија 2021“.

Во Охрид се одржува голема НАТО вежба „Северна Македонија 2021“

ТВ21 - 20.09.2021

Организираниот криминал, нелегалната миграција, компјутерскиот криминал и сајбер нападите, лажните вести и пандемијата со Ковид-19 се комплексни предизвици за чие откривање, спречување, е неопходен современ регионален пристап и заедничка стратегија ...

Во Охрид се одржува голема НАТО вежба „Северна Македонија 2021″

24Инфо - 20.09.2021

Организираниот криминал, нелегалната миграција, компјутерскиот криминал и сајбер нападите, лажните вести и пандемијата со Ковид-19 се комплексни предизвици за чие откривање, спречување, е неопходен современ регионален пристап и заедничка стратегија ...

Во Охрид се одржува НАТО вежбата „С. Македонија 2021“

Lider - 20.09.2021

Организираниот криминал, нелегалната миграција, компјутерскиот криминал и сајбер нападите, лажните вести и пандемијата со Ковид-19 се комплексни предизвици за чие откривање, спречување, е неопходен современ регионален пристап и заедничка стратегија ...

Во Охрид се одржува голема НАТО вежба „Северна Македонија 2021″

Слободен Печат - 20.09.2021

Организираниот криминал, нелегалната миграција, компјутерскиот криминал и сајбер нападите, лажните вести и пандемијата со Ковид-19 се комплексни предизвици за чие откривање, спречување, е неопходен современ регионален пристап и заедничка стратегија ...

Во Охрид се одржува голема НАТО вежба „Македонија 2021"

Канал5 - 20.09.2021

Република Македонија покажа на дело дека посветеноста кон заедничките вредности не само што е можна и посакувана, туку е и единствено прифатливо решение . Организираниот криминал, нелегалната миграција, компјутерскиот криминал и сајбер нападите, ...

Во Охрид се одржува голема НАТО вежба „Северна Македонија 2021“

Независен - 20.09.2021

Организираниот криминал, нелегалната миграција, компјутерскиот криминал и сајбер нападите, лажните вести и пандемијата со Ковид-19 се комплексни предизвици за чие откривање, спречување, е неопходен современ регионален пристап и заедничка стратегија ...

Во Охрид се одржува голема НАТО вежба „Северна Македонија 2021“

Скопје инфо - 20.09.2021

Организираниот криминал, нелегалната миграција, компјутерскиот криминал и сајбер нападите, лажните вести и пандемијата со Ковид-19 се комплексни предизвици за чие откривање, спречување, е неопходен современ регионален пристап и заедничка стратегија ...

Во Охрид се одржува голема НАТО вежба „Северна Македонија 2021“

CivilMedia - 20.09.2021

Организираниот криминал, нелегалната миграција, компјутерскиот криминал и сајбер нападите, лажните вести и пандемијата со Ковид-19 се комплексни предизвици за чие откривање, спречување, е неопходен современ регионален пристап и заедничка стратегија ...

ДЕНЕСКА ВО ЈУГОЗАПАДНА МАКЕДОНИЈА: Симулација на земјотрес во Охрид и евакуација во НАТО вежбата „Северна Македонија ...

Денешен - 20.09.2021

Организираниот криминал, нелегалната миграција, компјутерскиот криминал и сајбер нападите, лажните вести и пандемијата со Ковид-19 се комплексни предизвици за чие откривање, спречување, е неопходен современ регионален пристап и заедничка стратегија ...

Во Охрид се одржува НАТО вежба „Северна Македонија 2021“

Нетпрес - 20.09.2021

Организираниот криминал, нелегалната миграција, компјутерскиот криминал и сајбер нападите, лажните вести и пандемијата со Covid-19 се комплексни предизвици за чие откривање, спречување, е неопходен современ регионален пристап и заедничка стратегија ...

НАТО вежба „Северна Македонија 2021“ во Охридско-струшкиот регион

Бизнис Вести - 20.09.2021

Во организација на НАТО Евроатлантскиот центар за координација на одговор при катастрофи (EADRCC) и Центарот за управување со Кризи (ЦУК), на подрачјето на Охрид и Струга од денеска до 24 овој месец ќе се одржува вежбата „Северна Македонија 2021“.

Претставници на 28 држави и организации ќе вежбаат потрага и спасување на НАТО вежбата „Северна Македонија 2021“

Независен - 20.09.2021

Во организација на НАТО Евроатлантскиот центар за координација на одговор при катастрофи (EADRCC) и Центарот за управување со Кризи (ЦУК), на подрачјето на Охрид и Струга од денеска до 24 овој месец ќе се одржува вежбата „Северна Македонија 2021“.

НАТО вежба „Северна Македонија 2021″ во Охридско-струшкиот регион

Слободен Печат - 20.09.2021

Во организација на НАТО Евроатлантскиот центар за координација на одговор при катастрофи (EADRCC) и Центарот за управување со Кризи (ЦУК), на подрачјето на Охрид и Струга од денеска до 24 овој месец ќе се одржува вежбата „Северна Македонија 2021“.

НАТО вежба „Северна Македонија 2021″ во Охридско-струшкиот регион

24Инфо - 20.09.2021

Во организација на НАТО Евроатлантскиот центар за координација на одговор при катастрофи (EADRCC) и Центарот за управување со Кризи (ЦУК), на подрачјето на Охрид и Струга од денеска до 24 овој месец ќе се одржува вежбата „Северна Македонија 2021″.

НАТО вежба „Северна Македонија 2021“ во Охридско-струшкиот регион

Frontline - 20.09.2021

Во организација на НАТО Евроатлантскиот центар за координација на одговор при катастрофи (EADRCC) и Центарот за управување со Кризи (ЦУК), на подрачјето на Охрид и Струга од денеска до 24 овој месец ќе се одржува вежбата „Северна Македонија 2021“.

НАТО вежба „ Македонија 2021“ во Охридско-струшкиот регион

Сител - 20.09.2021

Во организација на НАТО Евроатлантскиот центар за координација на одговор при катастрофи (EADRCC) и Центарот за управување со Кризи (ЦУК), на подрачјето на Охрид и Струга од денеска до 24 овој месец ќе се одржува вежбата „ Македонија 2021“.

НАТО вежба во Охридско-струшкиот регион

Опсервер - 20.09.2021

– Во организација на НАТО Евроатлантскиот центар за координација на одговор при катастрофи (EADRCC) и Центарот за управување со Кризи (ЦУК), на подрачјето на Охрид и Струга од денеска до 24 овој месец ќе се одржува вежбата „Северна Македонија 2021“.

Цивилна НАТО вежба во охридско-струшкиот регион

Р.С.Европа - 20.09.2021

Во организација на НАТО Евроатлантскиот центар за координација на одговор при катастрофи (EADRCC) и Центарот за управување со Кризи (ЦУК), на подрачјето на Охрид и Струга од денеска до 24-ти овој месец ќе се одржува вежбата „Северна Македонија 2021“.

НАТО цивилна вежба во Охридско-струшкиот регион

ММС - 20.09.2021

Во организација на НАТО Евроатлантскиот центар за координација на одговор при катастрофи (EADRCC) и Центарот за управување со Кризи (ЦУК), на подрачјето на Охрид и Струга од денеска до 24 овој месец ќе се одржува вежбата „Северна Македонија 2021″.

НАТО ВЕЖБА: Симулација на земјотрес и евакуација во Охридско-струшкиот регион

Денешен - 20.09.2021

Во организација на НАТО Евроатлантскиот центар за координација на одговор при катастрофи (EADRCC) и Центарот за управување со Кризи (ЦУК), на подрачјето на Охрид и Струга од денеска до 24 овој месец ќе се одржува вежбата „Северна Македонија 2021“.

НАТО вежба „С. Македонија 2021“ во Охридско-струшкиот регион

Lider - 20.09.2021

Во организација на НАТО Евроатлантскиот центар за координација на одговор при катастрофи (EADRCC) и Центарот за управување со Кризи (ЦУК), на подрачјето на Охрид и Струга од денеска до 24 овој месец ќе се одржува вежбата „С. Македонија 2021“.

НАТО вежба „ Македонија 2021" во Охридско-струшкиот регион

Канал5 - 20.09.2021

Во организација на НАТО Евроатлантскиот центар за координација на одговор при катастрофи (EADRCC) и Центарот за управување со Кризи (ЦУК), на подрачјето на Охрид и Струга од денеска до 24 овој месец ќе се одржува вежбата „ Македонија 2021".

НАТО вежба „Северна Македонија 2021“ во Охридско-струшкиот регион

Вечер Прес - 20.09.2021

Во организација на НАТО Евроатлантскиот центар за координација на одговор при катастрофи (EADRCC) и Центарот за управување со Кризи (ЦУК), на подрачјето на Охрид и Струга од денеска до 24 овој месец ќе се одржува вежбата „Северна Македонија 2021“.

Цивилна НАТО вежба во охридско-струшкиот регион

Алсат-М - 20.09.2021

Во организација на НАТО Евроатлантскиот центар за координација на одговор при катастрофи (EADRCC) и Центарот за управување со Кризи (ЦУК), на подрачјето на Охрид и Струга од денеска до 24-ти овој месец ќе се одржува вежбата „Северна Македонија 2021“.

НАТО вежба „Северна Македонија 2021“ во Охридско-струшкиот регион

MakPress - 20.09.2021

Во организација на НАТО Евроатлантскиот центар за координација на одговор при катастрофи (EADRCC) и Центарот за управување со Кризи (ЦУК), на подрачјето на Охрид и Струга од денеска до 24 овој месец ќе се одржува вежбата „Северна Македонија 2021“.

Од утре почнува меѓународната вежба „Северна Македонија 2021“во касарната во Охрид

OhridNews - 19.09.2021

Од утре до 24 септември, 2021 година, во организација на НАТО Евроатлантскиот центар за координација на одговор при катастрофи (EADRCC) и Центарот за управување со Кризи (ЦУК), на повеќе локации во Охрид и Струга, ќе се одржи вежбата „Северна ...