TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Зошто децата родени во декември се посебни?

Црнобело - 03.12.2019

Декември е месецот во текот на кој се раѓаат најмалку бебиња, па тоа ги прави посебни во старт. Според истражувањата и статистиките, има повеќе причини зошто децата родени во декември се посебно: Децата родени во декември се утрински типови на луѓе, ...

Пет причини поради кои бебињата родени во декември се посебни

Кајгана - 02.12.2019

Декември е месец во кој се раѓаат најмалку бебиња, па тие од почетокот се сметаат за посебни. Според статистиката, постојат неколку интересни причини поради кои бебињата родени во овој месец се посебни. 1.

Пристигнува генерацијата на Е-бебиња

Кумановски м. - 02.12.2019

До 2035 година ќе има повеќе парови кои се запознале преку интернет отколку во живо, а две години подоцна, најголем број родени бебиња ќе имаат родители кои ја започнале врската „онлајн“, покажува едно ново истражување.