TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Велинград Алкалија – Затоа што е навистина важно што пиете!

Црнобело - 09.08.2022

Во повеќе делови од светот, како и во делови од нашата земја, флашираната вода е побезбедна за пиење од водата од чешма. А кога зборуваме за флаширана вода, тогаш правилниот избор е секогаш Велинград Алкалија! Единствената планинска свежина на ...

Велинград Алкалија – Затоа што е навистина важно што пиете!

Точка - 09.08.2022

Водата е суштината на животот, на целиот жив свет. Околу 70% од човековото тело е составено од вода, чии залихи треба да се надополнуваат редовно и квалитетно за да не дојде до дехидрација.

Велинград Алкалија – Затоа што е навистина важно што пиете!

Денар - 09.08.2022

Водата е суштината на животот, на целиот жив свет. Околу 70% од човековото тело е составено од вода, чии залихи треба да се надополнуваат редовно и квалитетно за да не дојде до дехидрација.

Велинград Алкалија – Затоа што е навистина важно што пиете!

Бизнис Вести - 09.08.2022

Водата е суштината на животот, на целиот жив свет. Околу 70% од човековото тело е составено од вода, чии залихи треба да се надополнуваат редовно и квалитетно за да не дојде до дехидрација.

Велинград Алкалија – Затоа што е навистина важно што пиете!

Lady - 09.08.2022

Водата е суштината на животот, на целиот жив свет. Околу 70% од човековото тело е составено од вода, чии залихи треба да се надополнуваат редовно и квалитетно за да не дојде до дехидрација.

Велинград Алкалија – Затоа што е навистина важно што пиете!

Хаштаг - 10.08.2022

Водата е суштината на животот, на целиот жив свет. Околу 70% од човековото тело е составено од вода, чии залихи треба да се надополнуваат редовно и квалитетно за да не дојде до дехидрација.