TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Борел: Нема да се смириме сè додека Балканот не влезе во ЕУ

Локално - 10.06.2021

Министерот за надворешни работи на ЕУ, Жосеп Борел, изјави пред Советот за безбедност на ОН денес дека „ЕУ нема да се смири сè додека земјите од Западен Балкан не станат дел од ЕУ“. „За таа цел, ние сме целосно мобилизирани да ги поддржиме ...

Борел: Нема да се смириме додека Западен Балкан не стане дел од ЕУ

Канал5 - 10.06.2021

Министерот за надворешни работи на ЕУ, Жозеп Борел, изјави денеска пред Советот за безбедност на ООН дека „ЕУ нема да застане додека земјите од Западен Балкан не станат дел од ЕУ“. „За таа цел, ние сме целосно мобилизирани да ги поддржиме ...

Борел во ООН: Нема да се смириме додека Западен Балкан не биде дел од ЕУ

360 степени - 10.06.2021

Целосно сме мобилизирани да ги поддржиме помирувањето и реформите како најдобар противотров на националистичката реторика, рече шефот на дипломатијата на ЕУ Шефот на дипломатијата на ЕУ, Жосеп Борел, пред Советот за безбедност на ООН денеска изјави ...

Борел: Нема да се смириме сè додека Балканот не влезе во ЕУ

Вечер Прес - 11.06.2021

Министерот за надворешни работи на ЕУ, Жосеп Борел, изјави пред Советот за безбедност на ОН денес дека „ЕУ нема да се смири сè додека земјите од Западен Балкан не станат дел од ЕУ“. „За таа цел, ние сме целосно мобилизирани да ги поддржиме ...

Борел: Нема да застанеме додека Западен Балкан не бидел дел од ЕУ

Слободен Печат - 11.06.2021

Шефот на дипломатијата на ЕУ, Жозеп Борел, изјави пред Советот за безбедност на ОН дека „ЕУ нема да застане додека земјите од Западен Балкан не станат дел од ЕУ”. – За таа цел, ние сме целосно мобилизирани за поддршка на помирувањето и реформите ...

Борел: Нема да застанеме додека Западен Балкан не бидел дел од ЕУ

24 Вести - 11.06.2021

Шефот на дипломатијата на ЕУ, Жозеп Борел, изјави пред Советот за безбедност на ОН дека „ЕУ нема да застане додека земјите од Западен Балкан не станат дел од ЕУ“. - За таа цел, ние сме целосно мобилизирани за поддршка на помирувањето и реформите ...

Борел: Нема да застанеме додека Западен Балкан не бидел дел од ЕУ

Сител - 11.06.2021

Шефот на дипломатијата на ЕУ, Жозеп Борел, изјави пред Советот за безбедност на ОН дека „ЕУ нема да застане додека земјите од Западен Балкан не станат дел од ЕУ“. - За таа цел, ние сме целосно мобилизирани за поддршка на помирувањето и реформите ...

Борел: Нема да застанеме додека Западен Балкан не бидел дел од ЕУ

Телма - 11.06.2021

Шефот на дипломатијата на ЕУ, Жозеп Борел, изјави пред Советот за безбедност на ОН дека „ЕУ нема да застане додека земјите од Западен Балкан не станат дел од ЕУ“. – За таа цел, ние сме целосно мобилизирани за поддршка на помирувањето и реформите ...