TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нов крвен тест открива над 50 видови карцином и тоа во почетен стадиум

Panacea.mk - 09.04.2020

Кај 12 видови карцином – рак на анус, рак на мочниот меур, рак на дебелото црево, рак на хранопроводот, рак на главата и на вратот, рак на црниот дроб, жолчка, рак на белите дробови, лимфом, рак на јајчниците, рак на панкреасот, мултипен миелом и ...

РАК: Нејзиното срце е големо како морето! Заслужете ја нејзината љубов и ќе бидете најсреќни на светот!

Lady - 07.04.2020

Ракот е воден знак и луѓето во знакот на рак се многу емотивни и сочувствителни лица. Тие се погодени од сè што се одвива околу нив, тие ги чувствуваат другите расположенија и емоции и доживуваат сè многу лично и многу емотивно.