TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Субвенции за нови велосипеди за жителите на Илинден

Слободен Печат - 12.02.2024

Општина Илинден и годинава објави Јавен повик за доделување субвенции за купување велосипеди, со кој се предвидува еднократна парична помош за граѓаните кои се жители на општината за набавка на велосипеди.

Објавен Јавен повик за субвенции на велосипеди во општина Илинден

Centar - 12.02.2024

И оваа година Општина Илинден објави Јавен повик за доделување на субвенции за купување на велосипеди. Јавниот повик кој е според Програмата за финансиска поддршка на целни групи граѓани на Општина Илинден за 2024 година, предвидува еднократна ...

Објавен Јавен повик за субвенции на велосипеди во општина Илинден

Вести плус - 12.02.2024

И оваа година Општина Илинден објави Јавен повик за доделување на субвенции за купување на велосипеди. Јавниот повик кој е според Програмата за финансиска поддршка на целни групи граѓани на Општина Илинден за 2024 година, предвидува еднократна ...

Општина Илинден ќе субвенционира купување велосипеди

Макфакс - 12.02.2024

И оваа година општина Илинден објави Јавен повик за доделување на субвенции за купување на велосипеди. Јавниот повик кој е според Програмата за финансиска поддршка на целни групи граѓани на Општина Илинден за 2024 година, предвидува еднократна ...

Општина Илинден ќе субвенционира купување велосипеди

Опсервер - 12.02.2024

И оваа година општина Илинден објави Јавен повик за доделување на субвенции за купување на велосипеди. Јавниот повик кој е според Програмата за финансиска поддршка на целни групи граѓани на Општина Илинден за 2024 година, предвидува еднократна ...

Општина Илинден ќе субвенционира купување велосипеди

Скопје инфо - 12.02.2024

И оваа година Општина Илинден објави јавен повик за доделување субвенции за купување велосипеди. Јавниот повик што е според Програмата за финансиска поддршка на целни групи граѓани на Општина Илинден за 2024 година предвидува еднократна парична ...

Објавен Јавен повик за субвенции за велосипеди во Општина Илинден

Канал5 - 12.02.2024

И оваа година Општина Илинден објави Јавен повик за доделување субвенции за купување на велосипеди. Јавниот повик кој е според Програмата за финансиска поддршка на целни групи граѓани на Општина Илинден за 2024 година, предвидува еднократна парична ...

Општина Илинден со субвенции за купување велосипеди

Вечер Прес - 12.02.2024

И оваа година, Општина Илинден доделува субвенции за купување велосипеди. За таа цел, објави јавен повик, кој предвидува еднократна парична помош за набавка на велосипеди на лицата со постојано место на живеење на територијата на Општина Илинден.

Објавен Јавен повик за субвенции за велосипеди во Општина Илинден

MakPress - 13.02.2024

И оваа година Општина Илинден објави Јавен повик за доделување субвенции за купување на велосипеди. Јавниот повик кој е според Програмата за финансиска поддршка на целни групи граѓани на Општина Илинден за 2024 година, предвидува еднократна парична ...