TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тим-прес од Загреб објави четири романи на Луан Старова

Независен - 23.03.2019

Во издание на Тим-прес (Tim-press) од Загреб, во еден том објавени се романите „Времето на козите“ и „Враќањето на козите“ на Луан Старова. Култниот роман на академик Старова, „Времето на козите“, досега, во светот е објавен на дваесет јазици, а во ...

Еднотомно издание од 4 романи на Луан Старова, објавено во Хрватска

Либертас - 23.03.2019

Во издание на Тим-прес (Tim-press), од Загреб, во еден том, објавени се романите на Луан Старова “Времето на козите” и “Враќањето на козите”. Kултниот роман на академик Старова, “Времето на козите”, досега, во светот, објавен на дваесет јазици, во ...

Тим-прес од Загреб објави четири романи на Луан Старова

Опсервер - 23.03.2019

Во издание на Тим-прес (Tim-press) од Загреб, во еден том објавени се романите „Времето на козите“ и „Враќањето на козите“ на Луан Старова. Култниот роман на академик Старова, „Времето на козите“, досега, во светот е објавен на дваесет јазици, а во ...

Тим-прес (Tim-press) од Загреб објави 4 романи на Луан Старова

AKO - 23.03.2019

Во издание на Тим-прес (Tim-press), од Загреб, во еден том, објавени се романите на Луан Старова ,,Времето на козите” и ,,Враќањето на козите”. Kултниот роман на академик Старова, ,,Времето на козите”, досега, во светот, објавен на дваесет јазици, ...

Тим-прес од Загреб објави четири романи на Луан Старова

MakPress - 23.03.2019

Во издание на Тим-прес (Tim-press) од Загреб, во еден том објавени се романите „Времето на козите“ и „Враќањето на козите“ на Луан Старова. Култниот роман на академик Старова, „Времето на козите“, досега, во светот е објавен на дваесет јазици, а во ...

Тим-прес од Загреб објави четири романи на Луан Старова

А1 On - 23.03.2019

Во издание на Тим-прес (Tim-press) од Загреб, во еден том објавени се романите „Времето на козите“ и „Враќањето на козите“ на Луан Старова. Култниот роман на академик Старова, „Времето на козите“, досега, во светот е објавен на дваесет јазици, а во ...

Тим-прес од Загреб објави четири романи на Луан Старова

Вечер - 23.03.2019

Во издание на Тим-прес (Tim-press) од Загреб, во еден том објавени се романите „Времето на козите“ и „Враќањето на козите“ на Луан Старова. Култниот роман на академик Старова, „Времето на козите“, досега, во светот е објавен на дваесет јазици, а во ...