TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Град на духови: Туристичката атракција Акармара има само 35 жители

Кајгана - 11.02.2019

Во рускиот град Акармара некогаш живееја повеќе од 5.000 луѓе, а целиот регион броеше преку 40.000 луѓе, но денес има само 35 жители. Зградите кои некогаш беа полни со семејства денес стојат празни и напуштени, но од некоја причина овој град на ...

Погледнете како изгледа Акармара, рускиот град на духови кој брои само 35 жители

Точка - 11.02.2019

Во рускиот град Акармара некогаш живееле повеќе од 5.000 жители, додека регионот броел повеќе од 40.000 луѓе, а сега ги има само 35. Денес се смета за бизарна локација која ја посетуваат туристите од сите делови на светот, а зградите кои некогаш ...

(Видео) Акармара - град на духови, има само 35 жители

Независен - 11.02.2019

Во рускиот град Акармара некогаш живееле повеќе од 5.000 жители, додека регионот броел повеќе од 400.000 луѓе, а сега има само 35. Денес се смета за бизарна локација која ја посетуваат туристи од сите делови на светот, а зградите кои некогаш биле ...

(ВИДЕО) ГО ПОСЕТУВААТ ЛУЃЕ ОД ЦЕЛИОТ СВЕТ: Град со 35 жители е вистинска атракција

Фактор - 11.02.2019

Град со 35 жители стана атракција и го посетуваат луѓе од целиот свет. Во Акармара во Русија, некогаш живееле повеќе од 5.000 жители, додека регионот броел повеќе од 400.000 луѓе, а сега има само 35.