TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Концерт на германскиот „Штеграјф.оркестар“ во Филхармонија

Опсервер - 03.12.2019

Во организација на Гете-институт, вечер од 20 часот во Филхармонија концерт ќе одржи камерниот состав „Штеграјф.оркестар“ (STEGREIF.orchester). Нивниот репертоар се состои од класици, но уникатното кај триесеттемина млади музичари од секаде низ ...

Концерт на германскиот „Штеграјф.оркестар“ во Филхармонија

+инфо - 03.12.2019

Во организација на Гете-институт, вечерва од 20 часот во Филхармонија концерт ќе одржи камерниот состав „Штеграјф.оркестар“ (STEGREIF.orchester). Нивниот репертоар се состои од класици, но уникатното кај триесеттемина млади музичари од секаде низ ...

Концерт на германскиот „Штеграјф.оркестар“ во Филхармонија

А1 On - 03.12.2019

Во организација на Гете-институт, вечер од 20 часот во Филхармонија концерт ќе одржи камерниот состав „Штеграјф.оркестар“ (STEGREIF.orchester). Нивниот репертоар се состои од класици, но уникатното кај триесеттемина млади музичари од секаде низ ...

Концерт на германскиот „Штеграјф.оркестар“ во Филхармонија

CivilMedia - 03.12.2019

Во организација на Гете-институт, вечер од 20 часот во Филхармонија концерт ќе одржи камерниот состав „Штеграјф.оркестар“ (STEGREIF.orchester). Нивниот репертоар се состои од класици, но уникатното кај триесеттемина млади музичари од секаде низ ...

Концерт на германскиот „Штеграјф.оркестар“ во Филхармонија

Независен - 03.12.2019

Фото: Б. Грданоски Во организација на Гете-институт, вечер од 20 часот во Филхармонија концерт ќе одржи камерниот состав „Штеграјф.оркестар“ (STEGREIF.orchester). Нивниот репертоар се состои од класици, но уникатното кај триесеттемина млади музичари ...

Концерт на германскиот „Штеграјф.оркестар“ во Филхармонија

MakPress - 03.12.2019

Во организација на Гете-институт, вечер од 20 часот во Филхармонија концерт ќе одржи камерниот состав „Штеграјф.оркестар“ (STEGREIF.orchester). Нивниот репертоар се состои од класици, но уникатното кај триесеттемина млади музичари од секаде низ ...

Концерт на германскиот „Штеграјф.оркестар“ во Филхармонија

Вечер Прес - 03.12.2019

Во организација на Гете-институт, вечер од 20 часот во Филхармонија концерт ќе одржи камерниот состав „Штеграјф.оркестар“ (STEGREIF.orchester). Нивниот репертоар се состои од класици, но уникатното кај триесеттемина млади музичари од секаде низ ...