TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Листа на најромантичните филмови на сите времиња

Кајгана - 14.02.2018

Денеска се слави Свети Трифун, но и Денот на вљубените, па ова е вистинска прилика да се потсетиме на некои од најромантичните филмски остварувања на сите времиња. „Business Insider“, врз основа на податоци на сајтот „Rotten Tomatoes“, направи листа ...

Топ 20 листа најромантични филмови на сите времиња

Алфа - 14.02.2018

„Бизнис Инсајдер“, по повод Денот на вљубените, објави листа на најдобри романтични филмови во историјата. „Бизнис Инсајдер“, по повод Денот на вљубените, објави листа на најдобри романтични филмови во историјата.

По повод Денот на вљубените: Топ 20 листа најромантични филмови на сите времиња

Курир - 14.02.2018

Бизнис Инсајдер“, по повод Денот на вљубените, објави листа на најдобри романтични филмови во историјата. Листата е заснована врз податоците од интернет страницата за мерење рејтинг на филмовите „Ротен Томејтос“, а првите 20 филмови се следните: 20.

Топ 20 листа најромантични филмови на сите времиња

Алсат-М - 14.02.2018

„Бизнис Инсајдер“, по повод Денот на вљубените, објави листа на најдобри романтични филмови во историјата. Листата е заснована врз податоците од интернет страницата за мерење рејтинг на филмовите „Ротен Томејтос“, а првите 20 филмови се следните: 20.

По повод Денот на вљубените: Топ 20 листа најромантични филмови на сите времиња

Скопје24 - 14.02.2018

Бизнис Инсајдер“, по повод Денот на вљубените, објави листа на најдобри романтични филмови во историјата. Листата е заснована врз податоците од интернет страницата за мерење рејтинг на филмовите „Ротен Томејтос“, а првите 20 филмови се следните: 20.

Овие се најромантичните филмови на сите времиња

Факултети - 15.02.2018

( Фото: Youtube screenshot ) Комедијата како жанр со години еволуираше приспособувајќи се на секоја генерација. „ Бизнис инсајдер “, врз база на податоците од страницата „Ротен Томатос“, направи листа со најдобрите филмови од овој жанр на сите ...

Топ 20 најромантични филмови на сите времиња

Cooltura - 15.02.2018

„Бизнис Инсајдер“, по повод Денот на вљубените, објави листа на најдобри романтични филмови во историјата. Листата е заснована врз податоците од интернет страницата за мерење рејтинг на филмовите „Ротен Томејтос“, а првите 20 филмови се следните: 20.