TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во дворот на Клиниката за детски болести во Скопје отворено детско игралиште

Макфакс - 13.06.2018

Пред влезот на Клиниката за детски болести во Скопје од денеска е отворено детско игралиште. Тоа е изградено од Американската невладината организација ЛинкАкрос, во партнерство со софтверската компанија Армедиа и Клиниката за детски болести.

Ново детско игралиште на Клиниката за детски болести

Локално - 13.06.2018

Во кругот на Клиниката за детски болести во Скопје изградено е игралиште наменето за дечињата кои ја посетуваат Клиниката. Игралиштето е изградено во партнерство меѓу американската невладина организација „ЛинкАкрос“ и софтверската компанија ...

Отворено детско игралиште пред влезот на Клиниката за детски болести

Вечер - 13.06.2018

Отворено детско игралиште пред влезот на Клиниката за детски болести. Игралиштето е изградено од Американската невладината организација ЛинкАкрос, во партнерство со софтверската компанија Армедиа, и Клиниката за детски болести.

Во дворот на Клиниката за детски болести во Скопје отворено детско игралиште

Press24 - 13.06.2018

Пред влезот на Клиниката за детски болести во Скопје од денеска е отворено детско игралиште. Тоа е изградено од Американската невладината организација ЛинкАкрос, во партнерство со софтверската компанија Армедиа и Клиниката за детски болести.

Во дворот на Клиниката за детски болести во Скопје отворено детско игралиште

Скопје инфо - 13.06.2018

Пред влезот на Клиниката за детски болести во Скопје од денеска е отворено детско игралиште. Тоа е изградено од Американската невладината организација ЛинкАкрос, во партнерство со софтверската компанија Армедиа и Клиниката за детски болести.

Во дворот на Клиниката за детски болести во Скопје отворено детско игралиште

Денар - 13.06.2018

Пред влезот на Клиниката за детски болести во Скопје од денеска е отворено детско игралиште. Тоа е изградено од американската невладината организација „Линк акрос“, во партнерство со софтверската компанија „Армедија“ и Клиниката за детски болести.