TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Германската економија во третиот квартал нарасна за 8,5 отсто

Опсервер - 24.11.2020

– Германскиот бруто домашен производ во третиот квартал од годинава нарасна за рекордни 8,5 проценти, закрепнувајќи се од невидениот пад што пролетва го предизвика првиот бран на пандемијата од Ковид-19, соопшти денеска Централното биро за ...

Германската економија во третиот квартал нарасна за 8,5 отсто

Бизнис Вести - 24.11.2020

Германскиот бруто домашен производ во третиот квартал од годинава нарасна за рекордни 8,5 проценти, закрепнувајќи се од невидениот пад што пролетва го предизвика првиот бран на пандемијата од Ковид-19, соопшти денеска Централното биро за статистика ...

Германската економија во третиот квартал нарасна за 8,5 отсто

А1 On - 24.11.2020

Германскиот бруто домашен производ во третиот квартал од годинава нарасна за рекордни 8,5 проценти, закрепнувајќи се од невидениот пад што пролетва го предизвика првиот бран на пандемијата од Ковид-19, соопшти денеска Централното биро за статистика ...

Германската економија во третиот квартал нарасна за 8,5 отсто

Либертас - 24.11.2020

Германскиот бруто домашен производ во третиот квартал од годинава нарасна за рекордни 8,5 проценти, закрепнувајќи се од невидениот пад што пролетва го предизвика првиот бран на пандемијата од Ковид-19, соопшти денеска Централното биро за статистика ...

Германската економија во третиот квартал порасна за 8,5 отсто

Вечер Прес - 24.11.2020

Германскиот бруто домашен производ во третиот квартал од годинава нарасна за рекордни 8,5 проценти, закрепнувајќи се од невидениот пад што пролетва го предизвика првиот бран на пандемијата од Ковид-19, соопшти денеска Централното биро за статистика ...

Германија: И во ковид криза економијата во третиот квартал нарасна за 8,5 отсто

Денешен - 24.11.2020

Германскиот бруто домашен производ во третиот квартал од годинава нарасна за рекордни 8,5 проценти, закрепнувајќи се од невидениот пад што пролетва го предизвика првиот бран на пандемијата од Ковид-19, соопшти денеска Централното биро за статистика ...

Германската економија во третиот квартал со раст од 8,5 отсто

Независен - 24.11.2020

Германскиот бруто домашен производ во третиот квартал од годинава нарасна за рекордни 8,5 проценти, закрепнувајќи се од невидениот пад што пролетва го предизвика првиот бран на пандемијата од Ковид-19, соопшти денеска Централното биро за статистика ...

Германската економија во третиот квартал нарасна за 8,5 отсто

MakPress - 24.11.2020

Германскиот бруто домашен производ во третиот квартал од годинава нарасна за рекордни 8,5 проценти, закрепнувајќи се од невидениот пад што пролетва го предизвика првиот бран на пандемијата од Ковид-19, соопшти денеска Централното биро за статистика ...