TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Објавена „Македонска љубовна лирика“ – најобемниот тематски избор од современата македонска поезија приреден досега

А1 On - 26.05.2024

Книгоиздавателството „Матица македонска“ ја објави книгата „Македонска љубовна лирика“ приредена од Весна Мојсова-Чепишевска и Иван Антоновски. Најубавите македонски љубовни стихови, сега се на едно место.

Објавена „Македонска љубовна лирика“ – најобемниот тематски избор од современата македонска поезија

Рацин - 26.05.2024

Книгоиздавателството „Матица македонска“ ја објави книгата „Македонска љубовна лирика“ приредена од Весна Мојсова-Чепишевска и Иван Антоновски. Најубавите македонски љубовни стихови, сега се на едно место.

„Македонска љубовна лирика“ – најубавите македонски љубовни стихови на едно место

МКД - 26.05.2024

Книгоиздавателството „Матица македонска“ ја објави книгата „Македонска љубовна лирика“ приредена од Весна Мојсова-Чепишевска и Иван Антоновски. Најубавите македонски љубовни стихови, сега се на едно место.

Објавена „Македонска љубовна лирика“ – 342 песни од македонски поети од сите генерации

Бриф - 26.05.2024

Во издание на „Матица македонска“ излезе од печат книгата „Македонска љубовна лирика“ приредена од авторите Весна Мојсова-Чепишевска и Иван Антоновски. Во петте циклуси на книгата, на близу 500 страници објавени се 342 песни од македонски поети од ...

Објавена „Македонска љубовна лирика“ – 342 песни од македонски поети од сите генерации

Независен - 26.05.2024

Во издание на „Матица македонска“ излезе од печат книгата „Македонска љубовна лирика“ приредена од авторите Весна Мојсова-Чепишевска и Иван Антоновски. Во петте циклуси на книгата, на близу 500 страници објавени се 342 песни од македонски поети од ...

Објавена „Македонска љубовна лирика“ – 342 песни од македонски поети од сите генерации

Канал5 - 26.05.2024

Во издание на „Матица македонска“ излезе од печат книгата „Македонска љубовна лирика“ приредена од авторите Весна Мојсова-Чепишевска и Иван Антоновски. Во петте циклуси на книгата, на близу 500 страници објавени се 342 песни од македонски поети од ...

„Македонска љубовна лирика“: Најубавите македонски љубовни стихови на едно место

еМагазин - 26.05.2024

Книгоиздавателството „Матица македонска“ ја објави книгата „Македонска љубовна лирика“ приредена од и . Најубавите македонски љубовни стихови, сега се на едно место. На близу 500 страници, со 342 песни од македонски поети од сите генерации, во петте ...

Објавена „Македонска љубовна лирика“ – 342 песни од македонски поети од сите генерации

Н.Македонија - 26.05.2024

Во издание на „Матица македонска“ излезе од печат книгата „Македонска љубовна лирика“ приредена од авторите Весна Мојсова-Чепишевска и Иван Антоновски. Во петте циклуси на книгата, на близу 500 страници објавени се 342 песни од македонски поети од ...

Објавена „Македонска љубовна лирика“ – 342 песни од македонски поети од сите генерации

MakPress - 27.05.2024

Во издание на „Матица македонска“ излезе од печат книгата „Македонска љубовна лирика“ приредена од авторите Весна Мојсова-Чепишевска и Иван Антоновски. Во петте циклуси на книгата, на близу 500 страници објавени се 342 песни од македонски поети од ...