TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Одрони на магистралниот пат Скопје-Тетово – три возила оштетени, сообраќајот се одвива отежнато

ТВ21 - 21.03.2023

Регионалниот ЦУК Тетово, известува дека преку единствxен број за итни повици Е-112 добиена е дојава за одрон на магистралниот пат Скопје-Тетово, после Карпалак. За настанатата состојба од страна на РЦУК Тетово известена е сообраќајна полиција и ЈП ...

Сообраќајот во моментот се одвива отежнато: Одрон на патот Скопје-Тетово, оштетени се возила, нема повредени…

Вести плус - 21.03.2023

Вечерва имало одрон на магистралниот пат Скопје-Тетово. Сообраќајна полиција и Јавното претпријатие за оддржување на магистрални и регионални патишта се информирани при што се пратени екипи. Од одронот имало оштетено 3 возила, но нема повредени лица.

ВНИМАВАЈТЕ: Одрони на магистралниот пат Скопје-Тетово – три возила оштетени, сообраќајот се одвива отежнато

4NEWS - 21.03.2023

Регионалниот ЦУК Тетово, известува дека преку единствxен број за итни повици Е-112 добиена е дојава за одрон на магистралниот пат Скопје-Тетово, после Карпалак. За настанатата состојба од страна на РЦУК Тетово известена е сообраќајна полиција и ЈП ...

Одрон на патот Скопје-Тетово: Камењата вечерва се истуриле врз три возила

Centar - 21.03.2023

Регионалниот ЦУК Тетово, известува дека преку единствxен број за итни повици Е-112 добиена е дојава за одрон на магистралниот пат Скопје-Тетово, после Карпалак. За настанатата состојба од страна на РЦУК Тетово известена е сообраќајна полиција и ЈП ...

Возачи внимавајте: Одрони на магистралниот пат Скопје-Тетово – три возила оштетени, сообраќајот се одвива отежнато

Press24 - 21.03.2023

Регионалниот ЦУК Тетово, известува дека преку единствxен број за итни повици Е-112 добиена е дојава за одрон на магистралниот пат Скопје-Тетово, после Карпалак. За настанатата состојба од страна на РЦУК Тетово известена е сообраќајна полиција и ЈП ...