TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општина Ѓорче Петров: При носењето на ДУП-от СЗ 24, Блок СЗ 24.03 се почитувани сите процедури

Независен - 16.09.2020

Фото: Б. Грданоски Со Деталниот урбанистички план за градска четврт СЗ 24, Блок СЗ 24.03, што го донесе Општина Ѓорче Петров се овозможуваат услови за градење на просторот, но се уште не е дадено одобрение за градење кое се издава врз основа на ...

Општина Ѓорче Петров донесе Детален урбанистички план за Градска четврт СЗ 24, Блок СЗ 24.03

Опсервер - 16.09.2020

Општина Ѓорче Петров донесе Детален урбанистички план за Градска четврт СЗ 24, Блок СЗ 24.03, со кој се овозможуваат услови за градење на просторот, но Одобрение за градење сѐ уште не е дадено.

Ѓорче Петров донесе Детален урбанистички план за Градска четврт СЗ 24

24Инфо - 16.09.2020

Општина Ѓорче Петров донесе Детален урбанистички план за Градска четврт СЗ 24, Блок СЗ 24.03, со кој се овозможуваат услови за градење на просторот, но Одобрение за градење сѐ уште не е дадено.

Општина Ѓорче Петров: При носењето на ДУП-от СЗ 24, Блок СЗ 24.03 се почитувани сите процедури

Либертас - 16.09.2020

– Со Деталниот урбанистички план за градска четврт СЗ 24, Блок СЗ 24.03, што го донесе Општина Ѓорче Петров се овозможуваат услови за градење на просторот, но се уште не е дадено одобрение за градење кое се издава врз основа на основни проекти за ...

Општина Ѓорче Петров: При носењето на ДУП-от СЗ 24, Блок СЗ 24.03 се почитувани сите процедури

А1 On - 16.09.2020

Со Деталниот урбанистички план за градска четврт СЗ 24, Блок СЗ 24.03, што го донесе Општина Ѓорче Петров се овозможуваат услови за градење на просторот, но се уште не е дадено одобрение за градење кое се издава врз основа на основни проекти за ...

Општина Ѓорче Петров: При носењето на ДУП-от СЗ 24, Блок СЗ 24.03 се почитувани сите процедури

Канал5 - 16.09.2020

Сега донесениот ДУП е изработен во согласност ГУП на Град Скопје 2012 – 2022 и Регулациски план на ГУП за четврт СЗ 24 од 2018 година, порачуваат од локалната самоуправа. Со Деталниот урбанистички план за градска четврт СЗ 24, Блок СЗ 24.03, што го ...

Општина Ѓорче Петров: При носењето на ДУП-от СЗ 24, Блок СЗ 24.03 се почитувани сите процедури

Локално - 16.09.2020

Со Деталниот урбанистички план за градска четврт СЗ 24, Блок СЗ 24.03, што го донесе Општина Ѓорче Петров се овозможуваат услови за градење на просторот, но се уште не е дадено одобрение за градење кое се издава врз основа на основни проекти за ...

Општина Ѓорче Петров: При носењето на ДУП-от СЗ 24, Блок СЗ 24.03 се почитувани сите процедури

Опсервер - 16.09.2020

Скопје, 16 септември 2020 () – Со Деталниот урбанистички план за градска четврт СЗ 24, Блок СЗ 24.03, што го донесе Општина Ѓорче Петров се овозможуваат услови за градење на просторот, но се уште не е дадено одобрение за градење кое се издава врз ...

Општина Ѓорче Петров: При носењето на ДУП-от Јурија почитувани се сите процедури

Слободен Печат - 16.09.2020

Со Деталниот урбанистички план за градска четврт СЗ 24, Блок СЗ 24.03, што го донесе Општина Ѓорче Петров се овозможуваат услови за градење на просторот, но се уште не е дадено одобрение за градење кое се издава врз основа на основни проекти за ...

При носењето на ДУП-от СЗ 24, Блок СЗ 24.03 се почитувани сите процедури

Вечер Прес - 16.09.2020

Со Деталниот урбанистички план за градска четврт СЗ 24, Блок СЗ 24.03, што го донесе Општина Ѓорче Петров се овозможуваат услови за градење на просторот, но се уште не е дадено одобрение за градење кое се издава врз основа на основни проекти за ...

Општина Ѓорче Петров: При носењето на ДУП-от СЗ 24, Блок СЗ 24.03 се почитувани сите процедури

Скопје инфо - 16.09.2020

Со Деталниот урбанистички план за градска четврт СЗ 24, Блок СЗ 24.03, што го донесе Општина Ѓорче Петров се овозможуваат услови за градење на просторот, но се уште не е дадено одобрение за градење кое се издава врз основа на основни проекти за ...