TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пионерскиот дом наскоро ќе стане детска градинка (фото+видео)

Кумановски м. - 04.08.2017

Започна реконструкцијата на дел од просториите во Пионерскиот дом во Куманово кој наскоро треба да биде градинка за дечињата од предучилишна возраст. Денеска увид на работите на терен изврши министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска ...

МТСП: Куманово есенва ќе добие нов објект за градинка

Слободен Печат - 04.08.2017

Министерката за труд и социјална работа, Мила Царовска го посети објектот на поранешниот Пионерски дом во Куманово, кој во моментов се реконструира и пренаменува во детска градинка. За реконструкција на објектот предвидени се 2.083.637 денари, а во ...