TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Криминалот во Грција намален за 38 отсто

Курир - 09.04.2020

Забраната за движење и превентивните мерки постепено воведени од средината на март, го ставија во карантин и криминалот во Грција, со оглед на тоа дека бележи намалување од 38 отсто, јави дописничката на МИА од Атина.

Криминалот во Грција, намален за 38 отсто

Опсервер - 09.04.2020

Атина, 9 април 2020 () – Забраната за движење и превентивните мерки постепено воведени од средината на март, го ставија во карантин и криминалот во Грција, со оглед на тоа дека бележи намалување од 38 отсто, јави дописничката на од Атина.

Криминалот во Грција, намален за 38 отсто

А1 On - 09.04.2020

Забраната за движење и превентивните мерки постепено воведени од средината на март, го ставија во карантин и криминалот во Грција, со оглед на тоа дека бележи намалување од 38 отсто, јави дописничката на МИА од Атина.

Во „карантин“ и криминалот во Грција

24Инфо - 09.04.2020

Забраната за движење и превентивните мерки постепено воведени од средината на март, го ставија во карантин и криминалот во Грција, со оглед на тоа дека бележи намалување од 38 отсто, јави дописничката на МИА од Атина.

Криминалот во Грција е намален за 38 отсто

Слободен Печат - 09.04.2020

Забраната за движење и превентивните мерки постепено воведени од средината на март, го ставија во карантин и криминалот во Грција, со оглед на тоа дека бележи намалување од 38 отсто, јави дописничката на МИА од Атина.

Криминалот во Грција, намален за 38 отсто

Вечер - 09.04.2020

Забраната за движење и превентивните мерки постепено воведени од средината на март, го ставија во карантин и криминалот во Грција, со оглед на тоа дека бележи намалување од 38 отсто, јави дописничката на МИА од Атина.

Криминалот во Грција намален за 38 отсто

Либертас - 09.04.2020

– Забраната за движење и превентивните мерки постепено воведени од средината на март, го ставија во карантин и криминалот во Грција, со оглед на тоа дека бележи намалување од 38 отсто, јави дописничката на МИА од Атина.

Криминалот во Грција, намален за 38 отсто

Локално - 09.04.2020

Забраната за движење и превентивните мерки постепено воведени од средината на март, го ставија во карантин и криминалот во Грција, со оглед на тоа дека бележи намалување од 38 отсто, јави дописничката на МИА од Атина.

Криминалот во Грција намален за 38 %

ТВ21 - 09.04.2020

Забраната за движење и превентивните мерки постепено воведени од средината на март, го ставија во карантин и криминалот во Грција, со оглед на тоа дека бележи намалување од 38 отсто, јави дописничката на МИА од Атина.

Криминалот во Грција, намален за 38 отсто

MakPress - 09.04.2020

Забраната за движење и превентивните мерки постепено воведени од средината на март, го ставија во карантин и криминалот во Грција, со оглед на тоа дека бележи намалување од 38 отсто, јави дописничката на МИА од Атина.