TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Театарот е лековит!

Р.С.Европа - 26.03.2020

Во времево во кое поради светската пандемија и мерките за превенција и заштита од корона вирусот ништо повеќе не е исто, во времево во кое принудно и сосема оправдано, впрочем како и сите други јавни настани, културата стана „виртуелна“, сосема ...

30 години театар за деца и младинци, Јубилејот ќе се слави дополнително

Сакам да кажам - 25.03.2020

Театарот за деца и младинци денеска слави 30 години од основањето. На 25 март 1990, со претставата „Чудовиштата од нашиот град“ почна со работа единствениот професионален театар во земјата посветен на детската театарска продукција.

30 години Театар за деца и младинци - „Сон што трае“

МКД - 25.03.2020

На денешен ден (25 март 1990), со претставата „Чудовиштата од нашиот град“, почнa со работа единствениот специјализиран професионален театар посветен на детската театарска продукција. „Три децении исполнети со многубројни детски насмевки, рекордни ...

Три децении постоење на Театарот за деца и младинци

+инфо - 25.03.2020

На денешен ден во 1990 година со претставата „Чудовиштата од нашиот град“ почна со работа Театарот за деца и младинци – единствениот специјализиран професионален театар посветен на детската театарска продукција.

Три децении постоење на Театарот за деца и младинци

Курир - 25.03.2020

На денешен ден во 1990 година со претставата „Чудовиштата од нашиот град“ почна со работа Театарот за деца и младинци – единствениот специјализиран професионален театар посветен на детската театарска продукција.

Три децении постоење на Театарот за деца и младинци

Опсервер - 25.03.2020

– На денешен ден во 1990 година со претставата „Чудовиштата од нашиот град“ почна со работа Театарот за деца и младинци – единствениот специјализиран професионален театар посветен на детската театарска продукција.

Три децении постоење на Театарот за деца и младинци

А1 On - 25.03.2020

На денешен ден во 1990 година со претставата „Чудовиштата од нашиот град“ почна со работа Театарот за деца и младинци – единствениот специјализиран професионален театар посветен на детската театарска продукција.

Три децении постоење на Театарот за деца и младинци

Независен - 25.03.2020

На денешен ден во 1990 година со претставата „Чудовиштата од нашиот град“ почна со работа Театарот за деца и младинци – единствениот специјализиран професионален театар посветен на детската театарска продукција.

Три децении со Театарот за деца и младинци

Вечер - 25.03.2020

На денешен ден во 1990 година со претставата „Чудовиштата од нашиот град“ почна со работа Театарот за деца и младинци – единствениот специјализиран професионален театар посветен на детската театарска продукција.

30 години Театар за деца и младинци – „Сон што трае”

Екран - 25.03.2020

На денешен ден (25 март 1990), со претставата ЧУДОВИШТАТА ОД НАШИОТ ГРАД, почнa со работа единствениот специјализиран професионален театар посветен на детската театарска продукција. Три децении исполнети со многубројни детски насмевки, рекордни ...

Три децении постоење на Театарот за деца и младинци

MakPress - 25.03.2020

На денешен ден во 1990 година со претставата „Чудовиштата од нашиот град“ почна со работа Театарот за деца и младинци – единствениот специјализиран професионален театар посветен на детската театарска продукција.

Три децении постоење на Театарот за деца и младинци

Нетпрес - 25.03.2020

На денешен ден во 1990 година со претставата „Чудовиштата од нашиот град“ почна со работа Театарот за деца и младинци – единствениот специјализиран професионален театар посветен на детската театарска продукција.

30 години од основањето на Театарот за деца и младинци, јубилејот ќе се слави дополнително

Република - 25.03.2020

Театарот за деца и младинци денеска слави 30 години од основањето. На 25 март 1990, со претставата „Чудовиштата од нашиот град“ почна со работа единствениот професионален театар во земјата посветен на детската театарска продукција.

Снежана Конеска Руси со порака за Светскиот ден на театарот

Опсервер - 27.03.2020

– Театарот е лековит. Ослободува од страв, а ослободен од страв човек живее, се радува, создава, задоволен е. Задоволен човек оди во театар, се вели во македонската порака на актерката Снежана Конеска Руси напишана по повод Светскиот ден на театарот ...

Снежана Конеска Руси со порака за Светскиот ден на театарот

Курир - 27.03.2020

Театарот е лековит. Ослободува од страв, а ослободен од страв човек живее, се радува, создава, задоволен е. Задоволен човек оди во театар, се вели во македонската порака на актерката Снежана Конеска Руси напишана по повод Светскиот ден на театарот – ...

Снежана Конеска Руси со порака за Светскиот ден на театарот

А1 On - 27.03.2020

Театарот е лековит. Ослободува од страв, а ослободен од страв човек живее, се радува, создава, задоволен е. Задоволен човек оди во театар, се вели во македонската порака на актерката Снежана Конеска Руси напишана по повод Светскиот ден на театарот – ...

Снежана Конеска Руси со порака за Светскиот ден на театарот

Нетпрес - 27.03.2020

Театарот е лековит. Ослободува од страв, а ослободен од страв човек живее, се радува, создава, задоволен е. Задоволен човек оди во театар, се вели во македонската порака на актерката Снежана Конеска Руси напишана по повод Светскиот ден на театарот – ...

Снежана Конеска Руси со порака за Светскиот ден на театарот

24 Вести - 27.03.2020

Театарот е лековит. Ослободува од страв, а ослободен од страв човек живее, се радува, создава, задоволен е. Задоволен човек оди во театар, се вели во македонската порака на актерката Снежана Конеска Руси напишана по повод Светскиот ден на театарот – ...

Снежана Конеска Руси со порака за Светскиот ден на театарот

Скопје инфо - 27.03.2020

Театарот е лековит. Ослободува од страв, а ослободен од страв човек живее, се радува, создава, задоволен е. Задоволен човек оди во театар, се вели во македонската порака на актерката Снежана Конеска Руси напишана по повод Светскиот ден на театарот – ...