TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Ќерки на прашината” на Џули Даш вечерва во Битола, Скопје и Струмица

Екран - 27.02.2021

(Скопје, Битола, Струмица 27 февруари 2021) По повод „Месецот на црнечката историја во САД”, вечерва во 19 часот, Амбасадата на САД во Скопје и Филмската програма на Фестивалот за феминистичка култура и акција „ПРВО ПА ЖЕНСКО” на Тиииит! Инк.

Проекција на филмот „Ќерки на прашината” на Џули Даш во Скопје, Битола и Струмица

Опсервер - 27.02.2021

– Американскиот филм „Ќерки на прашината” на Џули Даш од 1991 година, вечер од 19 часот истовремено ќе биде прикажан во Центарот за култура Битола, кино „Фросина“ во МКЦ Скопје и во Музеј – Струмица, со почитување на здравствените протоколи за ...

Проекција на филмот „Ќерки на прашината” на Џули Даш во Скопје, Битола и Струмица

Независен - 27.02.2021

Американскиот филм „Ќерки на прашината” на Џули Даш од 1991 година, вечер од 19 часот истовремено ќе биде прикажан во Центарот за култура Битола, кино „Фросина“ во МКЦ Скопје и во Музеј – Струмица, со почитување на здравствените протоколи за заштита ...

Проекција на филмот „Ќерки на прашината” на Џули Даш во Скопје, Битола и Струмица

24 Вести - 27.02.2021

Американскиот филм „Ќерки на прашината” на Џули Даш од 1991 година, вечер од 19 часот истовремено ќе биде прикажан во Центарот за култура Битола, кино „Фросина“ во МКЦ Скопје и во Музеј – Струмица, со почитување на здравствените протоколи за заштита ...

Проекција на филмот „Ќерки на прашината” на Џули Даш во Скопје, Битола и Струмица

iPortal - 27.02.2021

Американскиот филм „Ќерки на прашината” на Џули Даш од 1991 година, вечер од 19 часот истовремено ќе биде прикажан во Центарот за култура Битола, кино „Фросина“ во МКЦ Скопје и во Музеј – Струмица, со почитување на здравствените протоколи за заштита ...

Проекција на филмот „Ќерки на прашината” на Џули Даш во Скопје, Битола и Струмица

MakPress - 27.02.2021

Американскиот филм „Ќерки на прашината” на Џули Даш од 1991 година, вечер од 19 часот истовремено ќе биде прикажан во Центарот за култура Битола, кино „Фросина“ во МКЦ Скопје и во Музеј – Струмица, со почитување на здравствените протоколи за заштита ...

Проекција на филмот „Ќерки на прашината” на Џули Даш во Скопје, Битола и Струмица

Вечер Прес - 27.02.2021

Американскиот филм „Ќерки на прашината” на Џули Даш од 1991 година, вечер од 19 часот истовремено ќе биде прикажан во Центарот за култура Битола, кино „Фросина“ во МКЦ Скопје и во Музеј – Струмица, со почитување на здравствените протоколи за заштита ...

„Ќерки на прашината” вечерва во Битола, Скопје и Струмица

Окно - 27.02.2021

По повод „Месецот на црнечката историја во САД“, вечерва во 19 часот, Амбасадата на САД во Скопје и Филмската програма на Фестивалот за феминистичка култура и акција „Прво па женско“ на Тиииит! Инк.