TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фијаско на Шилегов во Гази Баба, се фалеше со демагогија пред 10 луѓе, најдоброто за нашиот град е Шилегов да си оди

Нетпрес - 10.06.2021

Фијаско на градоначалникот Петре Шилегов во Гази Баба. Се фалеше со празна демагогија пред едвај 10 луѓе, додека Општината Гази Баба тоне во долгови и неработа, се вели во рекацијата на опозициската ВМРО-ДПМНЕ.

Фијаско на Шилегов во Гази Баба, се фалеше со демагогија пред 10 луѓе, најдоброто за нашиот град е Шилегов да си оди

Курир - 10.06.2021

Фијаско на градоначалникот Петре Шилегов во Гази Баба. Се фалеше со празна демагогија пред едвај 10 луѓе, додека Општината Гази Баба тоне во долгови и неработа, се вели во рекацијата на опозициската ВМРО-ДПМНЕ.

Шилегов: СДСМ е најдобриот избор на граѓаните

Press24 - 10.06.2021

Членот на Извршниот одбор на СДСМ и градоначалник на Град Скопје, Петре Шилегов, вечерва беше меѓу на маалска средба со граѓаните на Гази Баба како дел од серијата теренски активности „Најдоброто за нашата општина“.

Шилегов на маалска средба: И Гази Баба исто како Скопје расте и се развива

Канал5 - 10.06.2021

Членот на Извршниот одбор на СДСМ и градоначалник на Град Скопје, Петре Шилегов, вечерва беше меѓу на маалска средба со граѓаните на Гази Баба како дел од серијата теренски активности „Најдоброто за нашата општина".

ВМРО-ДПМНЕ: Фијаско на Шилегов во Гази Баба, се фалеше со демагогија пред 10 луѓе

Канал5 - 10.06.2021

Фијаско на градоначалникот Петре Шилегов во Гази Баба, се наведува во реакцијата на ВМРО-ДПМНЕ.. Се фалеше со празна демагогија пред едвај 10 луѓе, додека Општината Гази Баба тоне во долгови и неработа.

Шилегов на маалска средба: И Гази Баба исто како Скопје расте и се развива, заедно со граѓаните ќе ја креираме ...

Centar - 10.06.2021

Членот на Извршниот одбор на СДСМ и градоначалник на Град Скопје, Петре Шилегов, вечерва беше меѓу на маалска средба со граѓаните на Гази Баба како дел од серијата теренски активности „Најдоброто за нашата општина“.

Шилегов: Градиме нов мост на Вардар кој ќе ги поврзува Гази Баба и Аеродром

Локално - 10.06.2021

Членот на Извршниот одбор на СДСМ и градоначалник на Град Скопје, Петре Шилегов, вечерва беше меѓу на маалска средба со граѓаните на Гази Баба како дел од серијата теренски активности „Најдоброто за нашата општина“.

Фијаско на Шилегов во Гази Баба, се фалеше со демагогија пред 10 луѓе, најдоброто за нашиот град е Шилегов да си оди

Опсервер - 10.06.2021

Фијаско на градоначалникот Петре Шилегов во Гази Баба. Се фалеше со празна демагогија пред едвај 10 луѓе, додека Општината Гази Баба тоне во долгови и неработа. Шилегов бил избркан од граѓаните, а еве ја причината: Шилегов за Гази Баба вети и излажа ...

ВМРО-ДПМНЕ: Фијаско на Шилегов во Гази Баба, „продаваше“ демагогии на 10 луѓе

MakPress - 11.06.2021

Фијаско на градоначалникот Петре Шилегов во Гази Баба. Се фалеше со празна демагогија пред едвај 10 луѓе, додека Општината Гази Баба тоне во долгови и неработа. Шилегов бил избркан од граѓаните, а еве ја причината: Шилегов за Гази Баба вети и излажа ...