TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Денес без струја потрошувачите околу градинката „Детска Радост” во Железара

Бизнис Вести - 04.05.2021

Без електрична енергија денес од 09:00 до 11:00 часот ќе бидат потрошувачите околу градинката ЈУГД „Детска Радост” во Железара, на улицата Гемиџиска во Општина Гази Баба. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на Град ...

Без струја потрошувачите околу градинката „Детска Радост” во Железара

Слободен Печат - 04.05.2021

Без електрична енергија денеска од 9.00 до 11.00 часот ќе бидат потрошувачите околу градинката ЈУГД „Детска Радост” во Железара, на улицата Гемиџиска во Општина Гази Баба. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на Град ...

Без струја потрошувачите околу градинката „Детска Радост“ во Железара

MakPress - 04.05.2021

Без електрична енергија денес од 09:00 до 11:00 часот ќе бидат потрошувачите околу градинката ЈУГД „Детска Радост” во Железара, на улицата Гемиџиска во Општина Гази Баба. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на Град ...

Без струја потрошувачите околу градинката „Детска Радост“ во Железара

Вечер Прес - 04.05.2021

Без електрична енергија денеска од 09:00 до 11:00 часот ќе бидат потрошувачите околу градинката ЈУГД „Детска Радост“ во Железара, на улицата Гемиџиска во Општина Гази Баба. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на Град ...

Без струја утре потрошувачите околу градинката „Детска Радост“ во Железара

Вечер Прес - 03.05.2021

Без електрична енергија утре од 9 до 11 часот ќе бидат потрошувачите околу градинката ЈУГД „Детска Радост“ во Железара, на улицата Гемиџиска во Општина Гази ...

Најавени неколку прекини на струја во Скопје за следните два дена

Скопје инфо - 03.05.2021

ЕВН Македонија АД известува дека на ден 04.05.2021 година (вторник), поради веке закажани технички зафати, без електрична енергија ќе останат: На ден 04.05.2021 година (вторник) , од 09:00 до 11:00 часот, потрошувачи околу градинката ЈУГД „Детска ...

Без струја утре потрошувачите околу градинката „Детска Радост” во Железара

Бизнис Вести - 03.05.2021

Без електрична енергија утре од 09:00 до 11:00 часот ќе бидат потрошувачите околу градинката ЈУГД „Детска Радост” во Железара, на улицата Гемиџиска во Општина Гази Баба. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на Град ...