TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Изетбеговиќ, Комшиќ и Радончиќ договорија коалиција на сите нивоа во БиХ

Р.С.Европа - 13.12.2019

Претседателите на Партијата за демократска акција, Бакир Изетбеговиќ, на Сојузот за подобра иднина Фахрудин Радоњчиќ, и на Демократскиот Фронт Жељко Комшиќ, денеска договорија заеднички настап на сите нивоа на власт во Босна и Херцеговина, односно ...

Изетбеговиќ, Комшиќ и Радончиќ договорија коалиција на државно ниво и за Кантонот Сараево

Слободен Печат - 13.12.2019

Претседателот на СДА, Бакир Изетбеговиќ, на новинарите им кажа дека е постигнат договор меѓу трите партии за коалицирање на ниво на државата, Федерацијата на БиХ, и во кантоните, вклучувајќи го и Кантотнот Сараево.

Изетбеговиќ, Комшиќ и Радончиќ договорија коалиција на државно ниво и за Кантонот Сараево

24Инфо - 13.12.2019

Претседателите на СДА, Бакир Изетбеговиќ, на СББ, Фахрудин Радоњчиќ, и ДФ на Жељко Комшиќ, денеска договорија заеднички настап на државно и федерално ниво на власта, но и во Кантонот Сараево.

Изетбеговиќ, Комшиќ и Радончиќ договорија коалиција на државно ниво и за Кантонот Сараево

Опсервер - 13.12.2019

Претседателите на СДА, Бакир Изетбеговиќ, на СББ, Фахрудин Радоњчиќ, и ДФ на Жељко Комшиќ, денеска договорија заеднички настап на државно и федерално ниво на власта, но и во Кантонот Сараево.

Изетбеговиќ, Комшиќ и Радончиќ договорија коалиција на државно ниво и за Кантонот Сараево

А1 On - 13.12.2019

Претседателите на СДА, Бакир Изетбеговиќ, на СББ, Фахрудин Радоњчиќ, и ДФ на Жељко Комшиќ, денеска договорија заеднички настап на државно и федерално ниво на власта, но и во Кантонот Сараево.

Изетбеговиќ, Комшиќ и Радончиќ договорија коалиција на државно ниво и за Кантонот Сараево

Нетпрес - 13.12.2019

Претседателите на СДА, Бакир Изетбеговиќ, на СББ, Фахрудин Радоњчиќ, и ДФ на Жељко Комшиќ, денеска договорија заеднички настап на државно и федерално ниво на власта, но и во Кантонот Сараево.

Изетбеговиќ, Комшиќ и Радончиќ договорија коалиција на државно ниво и за Кантонот Сараево

MakPress - 13.12.2019

Претседателите на СДА, Бакир Изетбеговиќ, на СББ, Фахрудин Радоњчиќ, и ДФ на Жељко Комшиќ, денеска договорија заеднички настап на државно и федерално ниво на власта, но и во Кантонот Сараево.