TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Георгиески: Ќе ги запазиме роковите за Планот за управување со природното и културното наследство

Слободен Печат - 12.09.2019

Градоначалникот Георгиески кој денеска учествуваше и во акцијата за чистење на езерото и крајбрежјето од цврст отпад на прашањето на медиумите уште еднаш најави дека наскоро ќе почне акцијата за уривање на нелегално изградените платоформи на брегот ...

Интензивирани активностите за примена на препораките на УНЕСКО и заштита на охридскиот регион

24Инфо - 12.09.2019

Мешовита владина група предводена од министерот без ресор задолжен за дијаспора Едмонд Адеми денеска одржа средби со претставници од општините Охрид и Струга за спроведување на препораките на УНЕСКО за заштита на природното и културното наследство ...

Георгиевски: Ќе ги запазиме роковите за Планот за управување со природното и културното наследство

Press24 - 12.09.2019

Остварен е напредок во активностите за изготвување на Планот за управување со природното и културното наследство во Охридскиот регион, како клучна препорака упатена од страна на мониторинг Комисијата на УНЕСКО.

Интензивирање на активностите за имплементација на препораките на УНЕСКО и заштита на Охридскиот регион

Република - 12.09.2019

Денес, мешовита владина група предводена од министерот без ресор задолжен за дијаспора, Едмонд Адеми, се одржани работни средби со општините Охрид и Струга за спроведување на препораките на УНЕСКО за заштита на природното и културното наследство во ...

Георгиески: Ќе ги запазиме роковите за Планот за управување со природното и културното наследство

Вечер - 12.09.2019

Остварен е напредок во активностите за изготвување на Планот за управување со природното и културното наследство во Охридскиот регион, како клучна препорака упатена од страна на мониторинг Комисијата на УНЕСКО.

Владина група ги разгледуваше препораките на УНЕСКО за заштита на Охридскиот регион

Макфакс - 12.09.2019

Mешовита владина група предводена од министерот без ресор задолжен за дијаспора, Едмонд Адеми, денеска одржа работни средби со општините Охрид и Струга за спроведување на препораките на УНЕСКО за заштита на природното и културното наследство во ...

Георгиевски: Ќе ги запазиме роковите за Планот за управување со природното и културното наследство

ММС - 12.09.2019

Остварен е напредок во активностите за изготвување на Планот за управување со природното и културното наследство во Охридскиот регион, како клучна препорака упатена од страна на мониторинг Комисијата на УНЕСКО.

Власта и градоначалниците со работни групи ќе го спасуваат Охрид од дивоградбите

PressingTV - 12.09.2019

Мешовита владина група предводена од министерот без ресор задолжен за дијаспора, Едмонд Адеми, одржа работни средби со општините Охрид и Струга за спроведување на препораките на УНЕСКО за заштита на природното и културното наследство во Охридскиот ...

Интензивирани активностите за примена на препораките на УНЕСКО и заштита на охридскиот регион

Независен - 12.09.2019

Мешовита владина група предводена од министерот без ресор задолжен за дијаспора Едмонд Адеми денеска одржа средби со претставници од општините Охрид и Струга за спроведување на препораките на УНЕСКО за заштита на природното и културното наследство ...

Интензивирани активностите за примена на препораките на УНЕСКО и заштита на охридскиот регион

ММС - 12.09.2019

Мешовита владина група предводена од министерот без ресор задолжен за дијаспора Едмонд Адеми денеска одржа средби со претставници од општините Охрид и Струга за спроведување на препораките на УНЕСКО за заштита на природното и културното наследство ...

Интензивирани активностите за примена на препораките на УНЕСКО и заштита на охридскиот регион

Локално - 12.09.2019

Мешовита владина група предводена од министерот без ресор задолжен за дијаспора Едмонд Адеми денеска одржа средби со претставници од општините Охрид и Струга за спроведување на препораките на УНЕСКО за заштита на природното и културното наследство ...

Поинтензивно ќе се применуваат препораките на УНЕСКО за заштита на Охрид

+инфо - 12.09.2019

Мешовита владина група предводена од министерот без ресор задолжен за дијаспора Едмонд Адеми денеска одржа средби со претставници од општините Охрид и Струга за спроведување на препораките на УНЕСКО за заштита на природното и културното наследство ...

Интензивирани активностите за примена на препораките на УНЕСКО и заштита на охридскиот регион

Канал5 - 12.09.2019

Мешовита владина група предводена од министерот без ресор задолжен за дијаспора Едмонд Адеми денеска одржа средби со претставници од општините Охрид и Струга за спроведување на препораките на УНЕСКО .

Владата се подготвува за препораките на УНЕСКО за заштита на охридскиот регион

МКД - 12.09.2019

Mешовита владина група предводена од министерот без ресор задолжен за дијаспора Едмонд Адеми денеска одржа средби со претставници од општините Охрид и Струга за спроведување на препораките на УНЕСКО за заштита на природното и културното наследство ...

Интензивирани активностите за примена на препораките на УНЕСКО и заштита на охридскиот регион

Вечер - 12.09.2019

Мешовита владина група предводена од министерот без ресор задолжен за дијаспора Едмонд Адеми денеска одржа средби со претставници од општините Охрид и Струга за спроведување на препораките на УНЕСКО за заштита на природното и културното наследство ...

Интензивирани активностите за примена на препораките на УНЕСКО и заштита на охридскиот регион

MTM - 12.09.2019

Мешовита владина група предводена од министерот без ресор задолжен за дијаспора Едмонд Адеми денеска одржа средби со претставници од општините Охрид и Струга за спроведување на препораките на УНЕСКО за заштита на природното и културното наследство ...

Разгледани препораките на УНЕСКО за заштита на Охридскиот регион

Н.Македонија - 12.09.2019

Mешовита владина група предводена од министерот без ресор задолжен за дијаспората, Едмонд Адеми, денеска одржа работни средби со општините Охрид и Струга за спроведување на препораките на УНЕСКО за заштита на природното и културното наследство во ...

Интензивирани активностите за примена на препораките на УНЕСКО и заштита на охридскиот регион

iPortal - 12.09.2019

Мешовита владина група предводена од министерот без ресор задолжен за дијаспора Едмонд Адеми денеска одржа средби со претставници од општините Охрид и Струга за спроведување на препораките на УНЕСКО за заштита на природното и културното наследство ...

Интензивирани активностите за примена на препораките на УНЕСКО и заштита на охридскиот регион

Нетпрес - 12.09.2019

Мешовита владина група предводена од министерот без ресор задолжен за дијаспора Едмонд Адеми денеска одржа средби со претставници од општините Охрид и Струга за спроведување на препораките на УНЕСКО за заштита на природното и културното наследство ...