TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Часовникот на судниот ден“ никогаш не бил поблиску до апокалипса

Канал5 - 24.01.2023

Научниците од Билтенот на атомските научници го поставија својот часовник на судниот ден, наменет да ги илустрира егзистенцијалните ризици за светот, на 90 секунди до полноќ. Тоа е најблиску до полноќ што некогаш бил часовникот откако првпат бил ...

Часовникот на апокалипсата сè поблиску до полноќ поради војната во Украина (ВИДЕО)

МКД - 24.01.2023

Часовникот на апокалипсата кој ја симболизира неминовноста на глобалната катаклизма, е сопрен на 90 секунди до полноќ, што значи дека човештвото никогаш не било толку блиску до планетарна катастрофа, соопшти денес група научници.

Часовникот на Судниот ден никогаш поблиску до полноќ

Нетпрес - 24.01.2023

Има уште само деведесет секунди до полноќта, што значи дека човештвото никогаш не било поблиску до планетарна катаклизма, објави во вторникот групата научници која го следи „Часовникот на Судниот ден“ кој не го одбројува времето, туку предупредува ...

Часовникот на судниот ден на 90 секунди до полноќ поради војната во Украина

Локално - 24.01.2023

Часовникот на судниот ден, кој ја симболизира неизбежноста на глобалната катаклизма, е поставен на 90 секунди до полноќ, што значи дека човештвото никогаш не било толку блиску до планетарна катастрофа, објавија група научници.

НИКОГАШ ПОБЛИСКУ ДО ГЛОБАЛНА КАТАКЛИЗМА: Часовникот на „судниот ден“ отчукува до полноќ!

Вечер Прес - 25.01.2023

Часовникот на апокалипсата кој ја симболизира неминовноста на глобалната катаклизма, е сопрен на 90 секунди до полноќ, што значи дека човештвото никогаш не било толку блиску до планетарна катастрофа, соопштија во вторник група научници.