TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нова спортска сала во Кратово, во рамки на проектот на МОН

Сител - 10.05.2017

Учениците во ОУ „Кочо Рацин“ во Кратово од неодамна часовите по физичка култура ги одржуваат во нова спортска сала изградена во рамки на проектот на Министерството за образование и наука. Салата чини околу 24 милиони денари, изградена е за околу ...

Остварено уште едно ветување: Кратово доби нова спортска сала

Курир - 10.05.2017

Денеска во посета на Кратово беше претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, кој инаше можност да ја новоизградената спортска сала во овој град. Тој кажа дека му е задоволство што е таму да ги види насмевките на децата кои што се среќни што ...

Груевски во посета на Кратово

Канал5 - 10.05.2017

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски е во посета на Кратово. Тој ќе присуствува на пуштањето во употреба на спортска сала во училиштето „Кочо ...

ПРОЕКТ НА МОН: Нова спортска сала за учениците во Кратово

Телеграф - 10.05.2017

Салата во ОУ „Кочо Рацин“ во Кратово е 64-та во рамките на оние што ги финансира Министерството за образование и наука Учениците во ОУ „Кочо Рацин“ во Кратово од неодамна часовите по физичка култура ги одржуваат во нова спортска сала изградена во ...

Исполнето ново ветување: Кратово доби нова спортска сала

Press24 - 10.05.2017

Денеска во посета на Кратово беше претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, кој инаше можност да ја новоизградената спортска сала во овој град. Тој кажа дека му е задоволство што е таму да ги види насмевките на децата кои што се среќни што ...

Остварено уште ветување: Кратово доби нова спортска сала

Република - 10.05.2017

Денеска во посета на Кратово беше претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, кој инаше можност да ја новоизградената спортска сала во овој град. Тој кажа дека му е задоволство што е таму да ги види насмевките на децата кои што се среќни што ...

Остварено уште ветување: Кратово доби нова спортска сала

Пулс24 - 10.05.2017

Денеска во посета на Кратово беше претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, кој инаше можност да ја новоизградената спортска сала во овој град. Тој кажа дека му е задоволство што е таму да ги види насмевките на децата кои што се среќни што ...

Остварено уште едно ветување: Кратово доби нова спортска сала

Нетпрес - 10.05.2017

-Задоволство ми е денеска во период кога заменик министерот за образование беше да ја посети салата, новоизградената сала овде во Кратово, во основното училиште , да дојдам и да го видам, да ги видам насмевките на децата кои што се среќни затоа што ...