TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вучиќ зборува за „македонско сценарио“ – Заев вели Србија е пријателска земја

ТВ21 - 25.03.2019

Гордана Бјелетиќ е уредничка на „Јужне Вести“, која ги следи протестите во Белград, а известуваше и од протестите во Скопје. Вели дека состојбата во Србија на многу нешта потсетува на состојбата во Македонија од пред неколку години.

Вучиќ зборува за „македонско сценарио“ – Заев вели Србија е пријателска земја

4NEWS - 25.03.2019

Гордана Бјелетиќ е уредничка на „Јужне Вести“, која ги следи протестите во Белград, а известуваше и од протестите во Скопје. Вели дека состојбата во Србија на многу нешта потсетува на состојбата во Македонија од пред неколку години.