TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кумановскиот театар вработува четворица актери

Kumanovo News - 14.01.2020

На огласот кој трае до петок веќе се пријавиле 18 кандидати од Куманово, но има и од другите градови во Македонија. - Навистина сме среќни, бидејќи има толку многу апликанти. Огласот трае до петок, така што ги повикуваме сите млади невработени ...

Во кумановскиот театар ќе се вработат четворица актери

Сител - 14.01.2020

Во кумановскиот театар ќе се вработат четворица актери, информираа надлежните од оваа установа на денешната прес-конференција. Огласот е објавен пред Нова Година, а трае уште едва дена, така што заинтересираните дипломирани невработени актери можат ...

Конкурс за прием на актери во Театар Куманово

Кумановски м. - 14.01.2020

Кумановскиот театар распиша конкурс за вработување на седум актери, од кои тројца Македонци и четворица Албанци. Огласот, како што информираање од НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев“ е објавен пред Нова година, и ќе трае до петок. loading...

Во кумановскиот театар ќе се вработат четворица актери

MakPress - 14.01.2020

Во кумановскиот театар ќе се вработат четворица актери, информираа надлежните од оваа установа на денешната прес-конференција. Огласот е објавен пред Нова Година, а трае уште едва дена, така што заинтересираните дипломирани невработени актери можат ...

Кумановскиот театар вработува четворица актери

Република - 15.01.2020

Четворица актери ќе се вработат во Театар Куманово. На огласот кој трае до петок веќе се пријавиле 18 кандидати од Куманово, но има и од другите градови во Македонија. Навистина сме среќни, бидејќи има толку многу апликанти.