TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Украдени парите од иконите од црквата Свети „Атанасија“

Press24 - 13.01.2018

Во времето од 18 до 09 часот во црквата Свети „Атанасија“ во селото Радиовце-Тетово, непознат сторител извршил тешка кражба на тој начин што преку прозорецот влегол внатре и во ходникот пронашол незаклучена металната каса од која одзел околу 2.000 ...

Украдени пари од црквата Свети „Атанасија“

Сител - 13.01.2018

Во времето од 18 до 09 часот во црквата Свети „Атанасија“ во селото Радиовце-Тетово, непознат сторител извршил тешка кражба на тој начин што преку прозорецот влегол внатре и во ходникот пронашол незаклучена металната каса од која одзел околу 2.000 ...

Украдени пари од црквата Свети „Атанасија“

Скопје24 - 13.01.2018

Во времето од 18 до 09 часот во црквата Свети „Атанасија“ во селото Радиовце-Тетово, непознат сторител извршил тешка кражба на тој начин што преку прозорецот влегол внатре и во ходникот пронашол незаклучена металната каса од која одзел околу 2.000 ...